+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Patrick John Flueger / Patrik Džon Fluger

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Patrick John Flueger / Patrik Džon Fluger

    IMDb



    Patrick John Flueger (rođen 10. decembra 1983.godine) je američki glumac, poznat po svojoj glavnoj ulozi u televizijskoj seriji 4400.
    Flueger je rođen u Red Wing, Minnesota, najstariji od troje djece. Pohađao Red Wing High School. Pojavljivao se u nekoliko televizijskih serija: JAG, Law and Order SVU, i CSI: Miami.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Princess Diaries (2001)
    2. Septuplets (2002– )
    3. Judging Amy (1999–2005)
    4. The Pitts (2003)
    5. CSI: Miami (2002–2012)
    6. Boston Public (2000–2004)
    7. Twelve Mile Road (2003)
    8. Grounded for Life (2001–2005)
    9. JAG (1995–2005)
    10. Paradise (2004)
    11. It's All Relative (2003–2004)
    12. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    13. The World's Fastest Indian (2005)
    14. You Are Here (2007)
    15. The 4400 (2004–2007)
    16. Kill Theory (2009)
    17. The Job (2009)
    18. Brothers (2009)
    19. VideoDome Rent-O-Rama (2010)
    20. Scoundrels (2010– )
    21. Mother's Day (2010)
    22. Footloose (2011)
    23. Hatfields & McCoys (2013)
    24. Criminal Minds (2005– )
    25. Warehouse 13 (2009–2014)
    26. Present Trauma (2013)
    27. Loaded (2015)
    28. Lawless Range (2016)
    29. Chicago Fire (2012– )
    30. Chicago P.D. (2014– )
    31. The Tell-Tale Heart (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 20.09.2018 u 11:24.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:56.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1