+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Emily Rose / Emili Roz

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Emily Rose / Emili Roz

    IMDb



    Emily Rose Maier (rođena 2 februara 1981, u Renton, Washington) je američka glumica. Ona je najpoznatija po njezinoj vodećoj ulozi u hvaljenoj Uncharted video igari kao Elena Fisher i za glavnu ulogu u Syfy TV seriji Haven (2010-danas).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Hurricane Party (2006)
    2. Smith (2006–2007)
    3. Speed Dating (2007)
    4. John from Cincinnati (2007)
    5. Uncharted: Drake's Fortune (2007)
    6. Brothers & Sisters (2006–2011)
    7. The Orphan (2008)
    8. Jericho (2006–2008)
    9. Cold Case (2003–2010)
    10. Without a Trace (2002–2009)
    11. The Last Page (2008)
    12. Operating Instructions (2009)
    13. Two and a Half Men (2003–2015)
    14. ER (1994–2009)
    15. Uncharted 2: Among Thieves (2009)
    16. Uncharted: Eye of Indra (2009– )
    17. Washington Field (2009)
    18. Ghost Whisperer (2005–2010)
    19. Private Practice (2007–2013)
    20. Perfect Plan (2010)
    21. Uncharted 3: Drake's Deception (2011)
    22. Harry's Law (2011– )
    23. Heckle or Hell (2012)
    24. The Thanksgiving House (2013)
    25. Graceland (2013– )
    26. Haven (2010– )
    27. Secret Summer (2016)
    28. Uncharted 4: A Thief's End (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:25.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:20.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1