+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Lucas Bryant / Lukas Brajant

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Lucas Bryant / Lukas Brajant

    IMDb



    Lucas Bryant (rođen 28. septembra 1978.godine) je kanadsko-američki glumac.
    Bryant je rođen u Elmira, Ontario, Kanada i on trenutno ima dvojno državljanstvo kanadsko i američko. Njegov otac je iz Sjeverne Dakote. Njegova majka je takođe rođena i odrastla u Americi. Bryant je diplomirao u Elmira Distrikta gimnaziju i studirao je glumu na koledžu Sheridan u Oakville, Ontario.
    Negova napoznatija uloga je policajac Nathan Wuornos u seriji Haven (Misterije Hejvena).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Odyssey 5 (2002–2004)
    2. Playmakers (2003– )
    3. Crazy Canucks (2004)
    4. More Sex & the Single Mom (2005)
    5. Queer as Folk (2000–2005)
    6. Sex, Love & Secrets (2005– )
    7. Playing House (2006)
    8. Sunday Morning (2006)
    9. I Hate Musicals (2007)
    10. M.V.P. (2008– )
    11. Faux Baby (2008– )
    12. A Very Merry Daughter of the Bride (2008)
    13. Perfect Plan (2010)
    14. The Vow (2012)
    15. Merry In-Laws (2012)
    16. CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015)
    17. Cracked (2013– )
    18. Beauty and the Beast (2012– )
    19. The Girl King (2015)
    20. Haven (2010– )
    21. Secret Summer (2016)
    22. Shoot the Messenger (2016– )
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 18:10.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:05.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1