+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Jonny Lee Miller / Džoni Li Miler

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jonny Lee Miller / Džoni Li Miler

    IMDb



    Jonathan "Jonny" Lee Miller (rođen 15 novembra 1972 godine) je engleski glumac. On je postigao rani uspjeh s ulogama u filmovima Hackers (1995) i Trainspotting (1996), a radio je stalno u filmu i kazalištu sve do 2008, kada je nastupio kao glavna zvezda u dvije sezone američke televizijske serije Eli Stone, a kasnije u u BBC-seriji Emma. U 2011, on je glumio u Frankensteinu u londonskom Royal National Theatre. Trenutno glumi Sherlocka Holmesa u CBS-ovoj seriji Elementary, zajedno s Lucy Liu kao dr. Watson.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Doctor Who (1963–1989)
    2. Jemima Shore Investigates (1983– )
    3. Storyboard (1983– )
    4. Mansfield Park (1983– )
    5. Keeping Up Appearances (1990–1995)
    6. 4 Play (1989–1991)
    7. Inspector Morse (1987–2000)
    8. Minder (1979–1994)
    9. Goodbye Cruel World (1992– )
    10. Between the Lines (1992–1994)
    11. Casualty (1986– )
    12. The Life and Times of Henry Pratt (1992– )
    13. Second Thoughts (1991–1994)
    14. Screen Two (1985–2002)
    15. Olly's Prison (1993)
    16. EastEnders (1985– )
    17. The Bill (1984–2010)
    18. Prime Suspect 3 (1993– )
    19. Bad Company (1993)
    20. Cadfael (1994–1996)
    21. Stages (1994– )
    22. Screen One (1985–2002)
    23. Hackers (1995)
    24. Trainspotting (1996)
    25. Dead Man's Walk (1996– )
    26. Afterglow (1997)
    27. Regeneration (1997)
    28. Plunkett & Macleane (1999)
    29. Mansfield Park (1999)
    30. Love, Honour and Obey (2000)
    31. Complicity (2000)
    32. Dracula 2000 (2000)
    33. The Escapist (2002)
    34. Byron (2003)
    35. Canterbury Tales (2003– )
    36. Mindhunters (2004)
    37. Melinda and Melinda (2004)
    38. Æon Flux (2005)
    39. The Flying Scotsman (2006)
    40. Smith (2006–2007)
    41. Endgame (2009)
    42. Eli Stone (2008–2009)
    43. Emma (2009– )
    44. Dexter (2006–2013)
    45. National Theatre Live: Frankenstein (2011)
    46. Dark Shadows (2012)
    47. Byzantium (2012)
    48. Elementary (2012– )
    49. Untitled Trainspotting Sequel (2017)
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 17:24.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:48.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1