+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Lucy Liu / Lusi Lu

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Lucy Liu / Lusi Lu

    IMDb



    Lucy Liu, (rodjena 2. decembra 1968.godine), je američka glumica.
    Televizijskim gledateljima je najpoznatija po ulozi oštre odvjetnice Ling Woo u "Ally McBeal" i po ulozi vlasnice časopisa Mie Mason u dramsko-humorističnoj seriji "Kašmir mafija", dok je filmskoj publici poznata po hitovima "Charliejevi anđeli", "Charliejevi anđeli 2: Punom brzinom", "Chicago" itd.

    Lucy je rođena u Queensu, New York u obitelji kineskih imigranata, zajedno sa svojim bratom , Alexom Liu. Obitelj joj je u kući pričala mandarinski, te je Lucy engleski naučila tek s 5 godina. Dok su živjeli u Tajvanu, otac Tom bavio se inženjerstvom, a majka Cecilia je bila biokemičarka, no žrtvovali su svoje karijere kako bi se mogli preseliti u SAD. Lucy se u potpunosti posvetila učenju, te je tako pohađala osnovnu školu "Joseph Pulitzer", a maturirala je u srednjoj školi "Stuyvesant" 1986.-e. Godinu je dana pohađala newyorško sveučilište, prije nego što se preselila na sveučilište u Michiganu. Tamo se pridružila sestrinstvu Chi Omega i diplomirala je znanost na području azijske kulture i jezika.

    Lucy priča engleski, kineski, talijanski, španjolski i malo japanski. Bavi se i penjanjem po stijenama, skijanjem, fotografijom i slikarstvom. Trenutno živi u New Yorku zajedno s bratom i njegovom ženom.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Beverly Hills, 90210 (1990–2000)
    2. Ban wo zong heng (1992)
    3. L.A. Law (1986–1994)
    4. Protozoa (1993)
    5. Hotel Malibu (1994– )
    6. Coach (1989–1997)
    7. Home Improvement (1991–1999)
    8. Hercules: The Legendary Journeys (1995–1999)
    9. Bang (1995)
    10. ER (1994–2009)
    11. The X Files (1993– )
    12. Nash Bridges (1996–2001)
    13. Guy (1996)
    14. High Incident (1996–1997)
    15. Jerry Maguire (1996)
    16. Gridlock'd (1997)
    17. City of Industry (1997)
    18. The Real Adventures of Jonny Quest (1996– )
    19. NYPD Blue (1993–2005)
    20. Riot (1997)
    21. Pearl (1996–1997)
    22. Dellaventura (1997–1998)
    23. Michael Hayes (1997–1998)
    24. Love Kills (1998)
    25. Payback (1999)
    26. True Crime (1999)
    27. Molly (1999)
    28. Flypaper (1999)
    29. The Mating Habits of the Earthbound Human (1999)
    30. Play It to the Bone (1999)
    31. Shanghai Noon (2000)
    32. Charlie's Angels (2000)
    33. Hotel (2001)
    34. SSX Tricky (2001)
    35. Futurama (1999–2013)
    36. Ally McBeal (1997–2002)
    37. Ballistic: Ecks vs. Sever (2002)
    38. Cypher (2002)
    39. King of the Hill (1997–2010)
    40. Chicago (2002)
    41. Charlie's Angels: Full Throttle (2003)
    42. Kill Bill: Vol. 1 (2003)
    43. Game Over (2004– )
    44. Jackie Chan Adventures (2000–2005)
    45. Kill Bill: Vol. 2 (2004)
    46. Maya & Miguel (2004– )
    47. Mulan II (2004)
    48. Joey (2004–2006)
    49. The Simpsons (1989– )
    50. 3 Needles (2005)
    51. Domino (2005)
    52. Lucky Number Slevin (2006)
    53. Code Name: The Cleaner (2007)
    54. Ugly Betty (2006–2010)
    55. Rise (2007)
    56. Watching the Detectives (2007)
    57. The Year of Getting to Know Us (2008)
    58. Cashmere Mafia (2008– )
    59. Kung Fu Panda (2008)
    60. Tinker Bell (2008)
    61. Little Spirit: Christmas in New York (2008)
    62. Afro Samurai: Resurrection (2009)
    63. Dirty Sexy Money (2007–2009)
    64. Tinker Bell and the Lost Treasure (2009)
    65. Tinker Bell and the Great Fairy Rescue (2010)
    66. Nómadas (2010)
    67. Kung Fu Panda Holiday (2010)
    68. Marry Me (2010– )
    69. Detachment (2011)
    70. The Trouble with Bliss (2011)
    71. Kung Fu Panda 2 (2011)
    72. Someday This Pain Will Be Useful to You (2011)
    73. Pixie Hollow Games (2011)
    74. Southland (2009–2013)
    75. Sleeping Dogs (2012)
    76. Secret of the Wings (2012)
    77. The Man with the Iron Fists (2012)
    78. Pixie Hollow Bake Off (2013)
    79. Kaguyahime no monogatari (2013)
    80. The Pirate Fairy (2014)
    81. Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast (2014)
    82. Kung Fu Panda 3 (2016)
    83. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness (2011–2016)
    84. Elementary (2012– )
    Izmenjeno od: Shane; 14.09.2018 u 21:44.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:18.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1