+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Moon Bloodgood / Mun Blodgud

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Moon Bloodgood / Mun Blodgud

    IMDb



    Korinna Moon Bloodgood (rođen 20. septembra 1975.god) je američka glumica i model, poznata po ulozi poručnika Blair Williams u 2009 filmu Terminator Salvation i kao Anne Glass u TNT-jevoj seriji Falling Skies.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Nuclear Strike (1997)
    2. Just Shoot Me! (1997–2003)
    3. Fastlane (2002–2003)
    4. CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015)
    5. Win a Date with Tad Hamilton! (2004)
    6. North Shore (2004–2005)
    7. Hollywood Division (2004)
    8. Rocky Point (2005– )
    9. Monk (2002–2009)
    10. A Lot Like Love (2005)
    11. Eight Below (2006)
    12. Pathfinder (2007)
    13. Day Break (2006– )
    14. Journeyman (2007– )
    15. What Just Happened (2008)
    16. Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)
    17. Terminator Salvation (2009)
    18. Terminator Salvation (2009)
    19. Terminator Salvation: The Machinima Series (2009– )
    20. Burn Notice (2007–2013)
    21. Moonlight Serenade (2009)
    22. Darksiders (2010)
    23. Human Target (2010–2011)
    24. Bedrooms (2010)
    25. Beautiful Boy (2010)
    26. Faster (2010)
    27. Conception (2011)
    28. NTSF:SD:SUV (2011– )
    29. The Sessions (2012)
    30. The Power of Few (2013)
    31. Falling Skies (2011– )
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 18:10.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 18:58.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1