+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Claire Danes / Kler Dejns

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Claire Danes / Kler Dejns

    IMDb



    Claire Catherine Danes (New York, Manhattan, rodjena 12. aprila 1979. godine.), američka filmska, televizijska i kazališna glumica, nagrađena nagradom Zlatni globus i nominirana za Emmy. Majka Carla bila je slikarica, tekstilni dizajner i pružateljica usluga čuvanja djece, a otac Christopher bio je bivši arhitekturalni fotograf. Ima brata, Asa koji je danas uspješni odvjetnik. Za glumu se zainteresirala vrlo rano i pohađala je niz prestižnih škola. Očev djed bio je dekan odjela za umjetnost na Yaleu. Upisala je psihologiju na Yaleu 1998., ali je nakon dvije godine odustala. Do sada je ostvarila 20-ak uloga. Njeni glumački partneri bili su među ostalima: Leonardo DiCaprio, Sarah Jessica Parker, Diane Keaton, Steve Martin, Bill Pullman. Proslavila se 1994. ulogom u kratkotrajnoj seriji "I to mi je neki život". Nastupila je u nizu serija i talk-show-a.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Dreams of Love (1990)
    2. Law & Order (1990–2010)
    3. No Room for Opal (1993)
    4. Geoffrey Beene 30 (1993)
    5. Dudley (1993– )
    6. Lifestories: Families in Crisis (1992–1996)
    7. Little Women (1994)
    8. Dead Man's Jack (1995)
    9. My So-Called Life (1994–1995)
    10. Soul Asylum: Just Like Anyone (1995)
    11. How to Make an American Quilt (1995)
    12. Home for the Holidays (1995)
    13. I Love You, I Love You Not (1996)
    14. To Gillian on Her 37th Birthday (1996)
    15. Romeo + Juliet (1996)
    16. Mononoke-hime / Princess Mononoke (1997)
    17. U Turn (1997)
    18. The Rainmaker (1997)
    19. Polish Wedding (1998)
    20. Les Misérables (1998)
    21. The Mod Squad (1999)
    22. Brokedown Palace (1999)
    23. Igby Goes Down (2002)
    24. The Hours (2002)
    25. It's All About Love (2003)
    26. Terminator 3: Rise of the Machines (2003)
    27. The Rage in Placid Lake (2003)
    28. Stage Beauty (2004)
    29. Shopgirl (2005)
    30. The Family Stone (2005)
    31. Evening (2007)
    32. Stardust (2007)
    33. The Flock (2007)
    34. Me and Orson Welles (2008)
    35. Temple Grandin (2010)
    36. A Child's Garden of Poetry (2011)
    37. As Cool as I Am (2013)
    38. Master of None (2015– )
    39. Portlandia (2011– )
    40. Brigsby Bear (2017)
    41. A Kid Like Jake (2018)
    42. Homeland (2011– )
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 07:19.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:14.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1