+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Damian Lewis / Demijan Luis

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Damian Lewis / Demijan Luis

    IMDb



    Damian Lewis Watcyn (rođen 11. februara 1971.godine) je britanski glumac i producent. Njegove uloge uključuju Soames Forsyte u ITV remake Forsyte Saga, detektiv Charlie u NBC drami Life and Major Richard Winters u HBO miniseriji Band of Brothers.
    Luis je zvezda popularne serije "Homeland" (Domovina), uloga koja mu je donijela Emmy i Zlatni globus.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Micky Love (1993)
    2. Agatha Christie's Poirot (1989–2013)
    3. Ill (1996)
    4. A Touch of Frost (1992– )
    5. Robinson Crusoe (1997)
    6. Warriors (1999)
    7. Life Force (2000– )
    8. Hearts and Bones (2000– )
    9. Band of Brothers (2001)
    10. The Script (2002)
    11. Jeffrey Archer: The Truth (2002)
    12. Dreamcatcher (2003)
    13. The Forsyte Saga (2002– )
    14. Big Impression (1999– )
    15. Keane (2004)
    16. Nyfes (2004)
    17. Colditz (2005– )
    18. Chromophobia (2005)
    19. An Unfinished Life (2005)
    20. Friends & Crocodiles (2005)
    21. ShakespeaRe-Told (2005– )
    22. Stormbreaker (2006)
    23. The Situation (2006)
    24. Confessions of a Diary Secretary (2007)
    25. The Baker (2007)
    26. The Escapist (2008)
    27. Phineas and Ferb (2007–2015)
    28. Life (2007–2009)
    29. Your Highness (2011)
    30. Stolen (2011)
    31. Will (2011)
    32. The Sweeney (2012)
    33. The Vicar of Dibley (1994–2007)
    34. Desire (2013)
    35. Romeo & Juliet (2013)
    36. The Silent Storm (2014)
    37. Homeland (2011– )
    38. To Appomattox (2015– )
    39. Queen of the Desert (2015)
    40. Wolf Hall (2015– )
    41. Bill (2015)
    42. Billions (2016– )
    43. Our Kind of Traitor (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 08.10.2018 u 21:47.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:49.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1