+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Morena Baccarin / Morena Bakarin

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Morena Baccarin / Morena Bakarin

    IMDb



    Morena Baccarin (rođena 2. juna 1979.godine) je brazilsko američka filmska i televizijska glumica, najpoznatija po ulogama u nekoliko američkih znanstvene fantastikih televizijskih serija: kao Inara Serra u seriji Firefly i u filmu Serenity, kao Adria u seriji Stargate SG-1 i u filmu Stargate: Ark of Truth, a kao Anna u 2009 verziji serije V. Ona trenutno glumi Jessica Brody u Homeland (Domovina) Showtime serije.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Perfume (2001)
    2. Way Off Broadway (2001)
    3. Roger Dodger (2002)
    4. Firefly (2002–2003)
    5. Still Life (2003– )
    6. It's Always Sunny in Philadelphia (2005– )
    7. Serenity (2005)
    8. Justice League (2001–2006)
    9. The O.C. (2003–2007)
    10. Kitchen Confidential (2005– )
    11. How I Met Your Mother (2005–2014)
    12. Justice (2006–2007)
    13. Las Vegas (2003–2008)
    14. Stargate SG-1 (1997–2007)
    15. Sands of Oblivion (2007)
    16. Heartland (2007– )
    17. Death in Love (2008)
    18. Stargate: The Ark of Truth (2008)
    19. T Takes: Room 111 (2008)
    20. T Takes: Morena Baccarin (2008)
    21. Dirt (2007–2008)
    22. Numb3rs (2005–2010)
    23. Medium (2005–2011)
    24. Stolen Lives (2009)
    25. The Deep End (2010– )
    26. V (2009–2011)
    27. Batman: The Brave and the Bold (2008–2011)
    28. Look Again (2011)
    29. The Good Wife (2009– )
    30. Homeland (2011– )
    31. Warriors (2014)
    32. Back in the Day (2014)
    33. Son of Batman (2014)
    34. The Red Tent (2014– )
    35. The Mentalist (2008–2015)
    36. Spy (2015)
    37. Batman: Bad Blood (2016)
    38. Deadpool (2016)
    39. The Flash (2014– )
    40. Gotham (2014– )
    41. Malevolent (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 21:53.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:11.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1