+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia V2 Caffe gardoim avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    9.198
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    15.773
    Pohvaljen 86.728 puta u 10.856 postova
    Moć reputacije
    947

    Gary Daniels / Geri Deniels

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Gary Daniels / Geri Deniels

    IMDb



    Gary Edward Daniels (9. maj 1963.) je britanski kikbokser i glumac koji uglavnom dobija uloge u scenama borilačkih vještina. Rođen je u Wokingu u blizini Londona. U mladosti se bavio sportom igrajući futbal. Odrastao je gledajući filmove Bruce Lee-a koji su mu bili inspiracija da se počne baviti borilačkim sportovima. Sa šesnaest godina je već imao crni pojas u taekwondou. Sa dvadeset godina je otišao na Floridu. Počeo je dobijati manje uloge u TV serijama da bi kasnije otišao na Filipine gdje je proveo dvije godine i glumio u nekoliko filmova. Kasnije, Gary Daniels osvaja titulu u teškoj kategoriji WKBA (World Kickboxing Association) u Kaliforniji. Gary Daniels je oženjen i ima petero djece.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Miami Vice (1984–1990)
    2. The Secret of King Mahis Island (1988)
    3. Final Reprisal (1988)
    4. Ring of Fire (1991)
    5. Capital Punishment (1991)
    6. In Between (1991)
    7. Final Impact (1992)
    8. Deadly Bet (1992)
    9. Bloodfist IV: Die Trying (1992)
    10. American Streetfighter (1992)
    11. Jin san jiao qun ying hui (1992)
    12. Sing si lip yan (1993)
    13. Full Impact (1993)
    14. Knights (1993)
    15. Firepower (1993)
    16. Deadly Target (1994)
    17. Fist of the North Star (1995)
    18. Heatseeker (1995)
    19. Rage (1995)
    20. Hawk's Vengeance (1996)
    21. White Tiger (1996)
    22. Riot (1996)
    23. Pocket Ninjas (1997)
    24. Bloodmoon (1997)
    25. Recoil (1998)
    26. Spoiler (1998)
    27. Sons of Thunder (1999– )
    28. No Tomorrow (1999)
    29. Cold Harvest (1999)
    30. Epicenter (2000)
    31. City of Fear (2000)
    32. Gedo (2000)
    33. Delta Force One: The Lost Patrol (2000)
    34. Ides of March (2000)
    35. Witness to a Kill (2001)
    36. Black Friday (2001)
    37. Queen's Messenger (2001)
    38. Retrograde (2004)
    39. Submerged (2005)
    40. Reptilicant (2006)
    41. Li Xiao Long chuan qi (2008– )
    42. Cold Earth (2008)
    43. Revenge Tragedies (2008)
    44. Immortally Yours (2009)
    45. La linea (2009)
    46. Tekken (2010)
    47. The Expendables (2010)
    48. The Legend of Bruce Lee (2010)
    49. Hunt to Kill (2010)
    50. Game of Death (2010)
    51. Across the Line: The Exodus of Charlie Wright (2010)
    52. The Lazarus Papers (2010)
    53. Johnny's Gone (2011)
    54. Forced to Fight (2011)
    55. The Encounter: Paradise Lost (2012)
    56. The Mark (2012)
    57. Angels (2012)
    58. Santa's Summer House (2012)
    59. The Mark: Redemption (2013)
    60. A Stranger in Paradise (2013)
    61. Payday (2013–2013 )
    62. Tekken: A Man Called X (2014)
    63. Misfire (2014)
    64. Zero Tolerance (2015)
    65. Skin Traffik (2015)
    66. Quyên (2015)
    67. Dancin': It's On! (2015)
    68. The Wrong Child (2016)
    69. Rumble (2016)
    70. The Sea Ghost
    71. Vengeance (2018)
    72. Astro (2018)
    73. Repeater (2018)

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:07.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1