+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia V2 Caffe gardoim avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    9.203
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    15.780
    Pohvaljen 86.863 puta u 10.862 postova
    Moć reputacije
    948

    Robert Pattinson / Robert Patinson

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Robert Pattinson / Robert Patinson

    IMDb



    Robert Tomas Patinson (енгл. Robert Pattinson; London, 13. maj 1986) engleski je glumac, model i muzičar.Proslavio se ulogama Edvarda Kalena u filmu Sumrak i Sedrika Digorija u filmu Hari Poter i vatreni pehar.Izbačen iz škole sa 12 godina, jer je pokušavao da bude "inovativan". Prije nego što je počeo da se bavi glumom, svirao je po kafićima i klubovima klavir i tako zarađivao. Maturirao je sa 18 godina i glumio je u Barns teatru.

    Bio je u vezi sa Ninom Šubert, bivšim modelom, od 2004. do 2007. godine. Trenutno je u vezi sa glumicom Kristen Stjuart.Najbolji prijatelj mu je glumac Tom Staridž.

    Za 2010. ima zakazana snimanja 3 filma: Bel Ami, Unbound Captives i Breaking Dawn (posljednji nastavak Sumrak sage).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ring of the Nibelungs (2004)
    2. Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)
    3. The Haunted Airman (2006)
    4. The Bad Mother's Handbook (2007)
    5. How to Be (2008)
    6. Little Ashes (2008)
    7. Twilight (2008)
    8. The Summer House (2009)
    9. The Twilight Saga: New Moon (2009)
    10. Remember Me (2010)
    11. The Twilight Saga: Eclipse (2010)
    12. Love & Distrust (2010)
    13. Water for Elephants (2011)
    14. The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)
    15. Bel Ami (2012)
    16. Cosmopolis (2012)
    17. The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)
    18. The Rover (2014)
    19. Maps to the Stars (2014)
    20. Queen of the Desert (2015)
    21. Life (2015)
    22. The Childhood of a Leader (2015)
    23. Dior: Dior Homme Intense City (2016)
    24. The Trap (2017)
    25. The Lost City of Z (2016)
    26. Good Time (2017)
    27. Fear & Shame (2017)
    28. Damsel (2018)
    29. High Life (2018)
    30. The Lighthouse (2019)
    31. The King (2019)
    32. The Devil All the Time (2020)
    33. Waiting for the Barbarians
    34. The Souvenir: Part II
    Izmenjeno od: Shane; 25.09.2018 u 12:28.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:46.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1