+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia V2 Caffe gardoim avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    9.043
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    15.620
    Pohvaljen 83.134 puta u 10.686 postova
    Moć reputacije
    932

    Matt Damon / Met Dejmon

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Matt Damon / Met Dejmon

    IMDb



    Matthew Paige "Matt" Damon (Cambridge, Massachusetts , 8. listopada 1970.) je američki glumac, scenarist, producent i dobitnik Oscara za najbolji originalni scenarij (1997. godine za film Dobri Will Hunting). Iako mu je filmska karijera započela 1988., slavu je stekao upravo ulogom u filmu Dobri Will Hunting, gdje je glumio zajedno s Robinom Williamsom (koji je za tu ulogu dobio Oscara za najbolju mušku sporednu ulogu). Scenarij za film napisao je sam Damon, uz suradnju s Benom Affleckom, a osim Oscara, njih su dvojica dobili i Zlatni globus u istoj kategoriji. Damon je također bio nominiran i za Oscara za najbolju glavnu mušku ulogu zbog svoje izvedbe u filmu. Uloga naslovnog junaka u tom filmu mu je kasnije omogućila da postane protagonistom cijelog niza prestižnih, ali i komercijalno uspješnih filmova od kojih je najpoznatija serija o tajnom agentu Jasonu Bourneu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mystic Pizza (1988)
    2. The Good Mother (1988)
    3. Field of Dreams (1989)
    4. Rising Son (1990)
    5. School Ties (1992)
    6. Geronimo: An American Legend (1993)
    7. The Good Old Boys (1995)
    8. Glory Daze (1995)
    9. Courage Under Fire (1996)
    10. Chasing Amy (1997)
    11. The Rainmaker (1997)
    12. Good Will Hunting (1997)
    13. Saving Private Ryan (1998)
    14. Rounders (1998)
    15. Dogma (1999)
    16. The Talented Mr. Ripley (1999)
    17. Titan A.E. (2000)
    18. The Legend of Bagger Vance (2000)
    19. Finding Forrester (2000)
    20. All the Pretty Horses (2000)
    21. Jay and Silent Bob Strike Back (2001)
    22. Ocean's Eleven (2001)
    23. The Majestic (2001)
    24. Gerry (2002)
    25. Will & Grace (1998–2006)
    26. Spirit: Stallion of the Cimarron (2002)
    27. The Third Wheel (2002)
    28. The Bourne Identity (2002)
    29. The Bernie Mac Show (2001–2006)
    30. Confessions of a Dangerous Mind (2002)
    31. Stuck on You (2003)
    32. EuroTrip (2004)
    33. Jersey Girl (2004)
    34. The Bourne Supremacy (2004)
    35. The Bourne Supremacy: Matching Identities: Casting of 'The Bourne Supremacy' (2004)
    36. Ocean's Twelve (2004)
    37. The Brothers Grimm (2005)
    38. Magnificent Desolation: Walking on the Moon 3D (2005)
    39. Syriana (2005)
    40. The Departed (2006)
    41. The Good Shepherd (2006)
    42. Ocean's Thirteen (2007)
    43. The Bourne Ultimatum (2007)
    44. Arthur (1996– )
    45. Youth Without Youth (2007)
    46. Che: Part Two (2008)
    47. Gake no ue no Ponyo (2008)
    48. The Informant! (2009)
    49. Entourage (2004–2011)
    50. Invictus (2009)
    51. Cubed (2009– )
    52. Green Zone (2010)
    53. Hereafter (2010)
    54. True Grit (2010)
    55. 30 Rock (2006–2013)
    56. The Adjustment Bureau (2011)
    57. Contagion (2011)
    58. Margaret (2011)
    59. Happy Feet Two (2011)
    60. We Bought a Zoo (2011)
    61. Saturday Night Live (1975– )
    62. Promised Land (2012)
    63. House of Lies (2012– )
    64. Behind the Candelabra (2013)
    65. Elysium (2013)
    66. The Zero Theorem (2013)
    67. The Monuments Men (2014)
    68. Interstellar (2014)
    69. Jimmy Kimmel Live! (2003– )
    70. The Martian (2015)
    71. Jason Bourne (2016)
    72. The Great Wall (2016)
    73. Downsizing (2017)
    74. Suburbicon (2017)
    75. Thor: Ragnarok (2017)
    76. Ocean's 8 (2018)
    Izmenjeno od: lisani; 21.04.2018 u 15:29.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1