+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 435 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Ralph Macchio / Ralf Maćio

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Ralph Macchio / Ralf Maćio

    IMDb



    Ralph George Macchio, Jr. (4. 11. 1961.). Otac mu je bio polu talijan polu grk dok je majka bila talijanskog porijekla. Najpoznatiji je po ulozi Daniel LaRusso-a u filmovima "The Karate Kid". Bio je velika mlada zvijezda 80-ih zajedno sa glumcima svoje generacije poput C. Thomas Howell, Tom Cruise, Emilio Estevez, Patrick Swayze, Rob Lowe i Matt Dillona. 1987 godine se oženio sa Phyllis Fierro i imaju 2 djece: Juliu i Daniela.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Up the Academy (1980)
    2. Eight Is Enough (1977–1981)
    3. Dangerous Company (1982)
    4. CBS Afternoon Playhouse (1978– )
    5. High Powder (1982)
    6. The Outsiders (1983)
    7. The Karate Kid (1984)
    8. Teachers (1984)
    9. The Three Wishes of Billy Grier (1984)
    10. Crossroads (1986)
    11. The Karate Kid, Part II (1986)
    12. Distant Thunder (1988)
    13. The Karate Kid Part III (1989)
    14. Too Much Sun (1990)
    15. The Last P.O.W.? The Bobby Garwood Story (1992)
    16. My Cousin Vinny (1992)
    17. Naked in New York (1993)
    18. The Ties That Bind (1994– )
    19. The Secret of NIMH 2: Timmy to the Rescue (1998)
    20. Dizzyland (1998)
    21. The Outer Limits (1995–2002)
    22. Chicken Soup for the Soul (1999–2000)
    23. Twice in a Lifetime (1999–2001)
    24. Can't Be Heaven (1999)
    25. The Office Party (2000)
    26. Popcorn Shrimp (2001)
    27. A Good Night to Die (2003)
    28. Entourage (2004–2011)
    29. Beer League (2006)
    30. Head Case (2007– )
    31. Rosencrantz and Guildenstern Are Undead (2009)
    32. Ugly Betty (2006–2010)
    33. Law & Order: Criminal Intent (2001–2011)
    34. Had Enough (2010)
    35. The Whole Truth (2010– )
    36. I Think Bad Thoughts (2011)
    37. The Ballad of Danko Jones (2012)
    38. Hitchcock (2012)
    39. Holiday Spin (2012)
    40. Happily Divorced (2011–2013)
    41. Robot Chicken (2005– )
    42. He's Way More Famous Than You (2013)
    43. How I Met Your Mother (2005–2014)
    44. Psych (2006–2014)
    45. A Little Game (2014)
    46. Lost Cat Corona (2017)
    47. The Deuce (2017-)
    48. Psych: The Movie (2017)
    49. A Dog & Pony Show (2018)
    50. Cobra Kai (2018- )
    Izmenjeno od: dimic; 15.08.2018 u 22:31.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:30.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1