+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia V2 Caffe gardoim avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    9.192
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    15.770
    Pohvaljen 86.621 puta u 10.849 postova
    Moć reputacije
    947

    Anne Hathaway / En Hatavej

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Anne Hathaway / En Hatavej

    IMDb



    En Džeklin Hatavej (engl. Anne Jacqueline Hathaway) je američka glumica, najpoznatija po glavnim ulogama u filmovima Princezini dnevnici, Đavo nosi Pradu i Priča o Džejn, u kom glumi čuvenu književnicu Džejn Ostin, kao i po sporednoj ulozi u filmu Planina Broukbek.

    Njen stil glume poredi se sa glumom filmskih diva Džudi Garland i Odri Hepbern. En ima isto ime kao supruga Vilijama Šekspira. Na filmu je debitovala 2001. godine, glavnom ulogom u filmu Princezini dnevnici, u kom je glumila pored velikih glumačkih imena Džuli Endruz i Hektora Elisonda. Uloga slatke Mije Termopolis, koja saznaje da je jedina naslednica prestola malene kraljevine Đenovije, proslavila je En, koja je 2004. godine snimila nastavak ovog filma Princezini dnevnici: Kraljevsko venčanje. Ove godine je takođe snimila i film Začarana Ela.

    En polako postaje veliko ime u Holivudu. 2005. godine je glumila u filmovima Havok i Planina Broukbek. Oba ova filma pratile su mnoge kontroverze. 2006. godine je glumila Endi Saš u filmu Đavo nosi Pradu, u kom je glumila uz filmsku divu Meril Strip. Takođe, glumila je Džejn Ostin, poznatu književnicu, u filmu Priča o Džejn, i za ovu ulogu je doživela mnoge pozitivne kritike. U 2008. godini pojavila se u filmovima Putnici i Uhvati Smarta.

    Hatavej je rođena u Bruklinu (Njujork) i preselila se u Milburn u Nju Džersi kada je imala šest godina. Učestvovala je u mnogim školskim predstavama u srednjoj školi. Trenirana je pozorišna glumica i izjavila je da više voli biti na sceni nego glumiti u filmu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Get Real (1999–2000)
    2. The Princess Diaries (2001)
    3. The Other Side of Heaven (2001)
    4. Neko no ongaeshi (2002)
    5. Nicholas Nickleby (2002)
    6. Ella Enchanted (2004)
    7. The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004)
    8. Havoc (2005)
    9. Brokeback Mountain (2005)
    10. Hoodwinked! (2005)
    11. The Devil Wears Prada (2006)
    12. Becoming Jane (2007)
    13. Get Smart (2008)
    14. Get Smart's Bruce and Lloyd Out of Control (2008)
    15. Rachel Getting Married (2008)
    16. Passengers (2008)
    17. Bride Wars (2009)
    18. Valentine's Day (2010)
    19. Alice in Wonderland (2010)
    20. Love & Other Drugs (2010)
    21. Family Guy (1999– )
    22. Rio (2011)
    23. One Day (2011)
    24. The Dark Knight Rises (2012)
    25. The Simpsons (1989– )
    26. Les Misérables (2012)
    27. Don Jon (2013)
    28. Song One (2014)
    29. Rio 2 (2014)
    30. Don Peyote (2014)
    31. Jenny Lewis: Just One of the Guys (2014)
    32. Interstellar (2014)
    33. HitRECord on TV (2014– )
    34. The Intern (2015)
    35. Colossal (2016)
    36. Alice Through the Looking Glass (2016)
    37. Ocean's 8 (2018)
    [/LIST][/info]
    Izmenjeno od: lisani; 21.04.2018 u 15:27.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 16:27.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1