+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 442 puta u 280 postova
    Moć reputacije
    70

    Catherine Zeta-Jones / Ketrin Zita-Džouns

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Catherine Zeta-Jones / Ketrin Zita-Džouns

    IMDb



    Ketrin Zita-Džouns (engl. Catherine Zeta-Jones) je velška glumica, rođena 25. septembra 1969. godine.
    Rođena kao Ketrin Džouns u Trebojtu u blizini Svonzija u Velsu, od oca Daja Džounsa i majke Patriše Fer. Nakon što su njeni roditelji dobili na bingu 100.000 funti, sele se u Mejols, elitni deo grada Svonzija. Pohađala je privatnu školu Dambarton haus u Svonziju gde je bila prosečan učenik. Napušta školu i upisuje glumu na The Arts Educational Schools u Čiziku [1][2][3]. Kasnih osamdesetih glumi u Ujedinjenom Kraljevstvu, a kasnije putuje u Francusku gde joj francuski režiser Filip de Broka daje ulogu u filmu 1001 noć (poznatom i kao Šeherezada). Zatim glumi u filmovima: Fantom sa Bilijem Zejnom, Maska Zoroa sa Antoniom Banderasom, Klopka sa Šonom Konerijem, Putevi droge sa Majklom Daglasom i Čikago za koga je nagrađena Oskarom za najbolju sporednu žensku ulogu.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Les 1001 nuits (1990)
    2. The Play on One (1988–1991)
    3. Christopher Columbus: The Discovery (1992)
    4. Coup de foudre (1988– )
    5. Splitting Heirs (1993)
    6. The Darling Buds of May (1991–1993)
    7. The Young Indiana Jones Chronicles (1992–1993)
    8. The Cinder Path (1994– )
    9. The Return of the Native (1994)
    10. Blue Juice (1995)
    11. Catherine the Great (1996)
    12. The Phantom (1996)
    13. Titanic (1996– )
    14. The Mask of Zorro (1998)
    15. Entrapment (1999)
    16. Seal: Lost My Faith (1999)
    17. The Haunting (1999)
    18. High Fidelity (2000)
    19. Traffic (2000)
    20. America's Sweethearts (2001)
    21. Chicago (2002)
    22. Sinbad: Legend of the Seven Seas (2003)
    23. Intolerable Cruelty (2003)
    24. Sinbad and the Cyclops Island (2003)
    25. The Terminal (2004)
    26. Ocean's Twelve (2004)
    27. The Legend of Zorro (2005)
    28. No Reservations (2007)
    29. Death Defying Acts (2007)
    30. The Rebound (2009)
    31. Lay the Favorite (2012)
    32. Rock of Ages (2012)
    33. Playing for Keeps (2012)
    34. Broken City (2013)
    35. Side Effects (2013)
    36. RED 2 (2013)
    37. Jimmy Kimmel Live! (2003– )
    38. Dad's Army (2016)
    39. Feud (2017- )
    40. Cocaine Godmother (2017)
    41. Queen America (2018- )
    Izmenjeno od: lisani; 05.05.2019 u 14:21.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:23.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1