+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia V2 Caffe gardoim avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    9.043
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    15.620
    Pohvaljen 83.134 puta u 10.686 postova
    Moć reputacije
    932

    Noomi Rapace / Numi Rapas

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Noomi Rapace / Numi Rapas

    IMDb



    Hilda Noomi Rapace, (Hudiksvall, 28. prosinca 1979.) poznata je švedska glumica.Rapace odrasta u Södertäljeu i na Islandu sa svojom majkom Nimom Norén i islandskim očuhom Hrafnkellom Karlssonom. Govori pored švedskog i islandski kao materinski jezik. Obitelj seli kasnije u Blentarp u Skåneu. Njen otac Rogelio de Badajoz Duran (1953.-2006.), bio je španjolsko-romski cantaor (flamenco pjevač) iz Badajoza, koji je živio u Švedskoj do svoje smrti. Rapace je sama izjavila da je oca upoznala tek kad je napunila petnaest i da ga je samo povremeno susretala.
    Kada je bila sedam godina stara statirala je u islandskom filmu Í skugga hrafnsins (1988.), i tada odlučuje postati glumica. Gimnazijske dane provodila je na Södra Latin kazališnom odsjeku a kasnije je stutirana na Skara Skolscen 1998.-1999. Poslije studija radila je u kazalištima Plaza 2000.-2001., Galeasen 2002., Stockholmskom gradskom kazalištu 2003. i Dramatenu. Prvi put je viđena na televiziji u seriji Tre Kronor. Rapace je vlasnica Mimi Mec AB, poduzeća za produkciju filmova.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Tre kronor (1994–1999)
    2. Sanning eller konsekvens (1997)
    3. Pusselbitar (2001– )
    4. Röd jul (2001)
    5. Stora teatern (2002– )
    6. Capricciosa (2003)
    7. Tusenbröder (2002–2007)
    8. En utflykt till månens baksida (2003)
    9. Älskar, älskar och älskar (2004)
    10. Toleransens gränser (2005)
    11. Blodsbröder (2005)
    12. Lovisa och Carl Michael (2005)
    13. Enhälligt beslut (2006)
    14. Du & jag (2006)
    15. Daisy Diamond (2007)
    16. Labyrint mobisodes (2007– )
    17. Labyrint (2007–2008)
    18. Män som hatar kvinnor (2009)
    19. Flickan som lekte med elden (2009)
    20. Luftslottet som sprängdes (2009)
    21. Millennium (2010– )
    22. Svinalängorna (2010)
    23. Babycall (2011)
    24. Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)
    25. Prometheus (2012)
    26. Passion (2012)
    27. The Rolling Stones: Doom and Gloom (2012)
    28. Dead Man Down (2013)
    29. The Drop (2014)
    30. Child 44 (2015)
    31. Rupture (2016)
    32. Alien: Covenant - Prologue: The Crossing (2017)
    33. Unlocked (2017)
    34. Alien: Covenant (2017)
    35. Seven Sisters / What Happened to Monday (2017)
    36. Close
    37. Callas
    38. Bright (2017)
    39. Stockholm (2018)
    Izmenjeno od: Shane; 30.06.2018 u 21:42.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:52.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1