+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia V2 Caffe gardoim avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    9.204
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    15.780
    Pohvaljen 86.869 puta u 10.863 postova
    Moć reputacije
    948

    Milla Jovovich / Mila Jovović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Milla Jovovich / Mila Jovović

    IMDb



    Milla Jovovich, rođena kao Milica Jovović (Kijev, 17. prosinca 1975.), američka glumica i model, srpsko-ukrajinskog podrijetla. Osim glumom i manekenstvom, bavi se i glazbom te dizajniranjem odjeće.

    Zapaženost je stekla romantičnim filmom Povratak u plavu lagunu iz 1991., nastavkom filma Plava laguna, dok je svjetsku slavu zadobila filmom Peti element i trenutnom, horor trilogijom Resident Evil.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Two Moon Junction (1988)
    2. The Night Train to Kathmandu (1988)
    3. Paradise (1988–1990)
    4. Married with Children (1987–1997)
    5. Parker Lewis Can't Lose (1990–1993)
    6. Return to the Blue Lagoon (1991)
    7. Kuffs (1992)
    8. Chaplin (1992)
    9. Dazed and Confused (1993)
    10. Gentleman Who Fell (1993)
    11. The Fifth Element (1997)
    12. He Got Game (1998)
    13. The Fifth Element (1998)
    14. Joan of Arc / The Messenger: The Story of Joan of Arc (1999)
    15. The Million Dollar Hotel (2000)
    16. The Claim (2000)
    17. Zoolander (2001)
    18. Dummy (2002)
    19. Resident Evil (2002)
    20. No Good Deed (2002)
    21. You Stupid Man (2002)
    22. King of the Hill (1997–2010)
    23. Cirque du Soleil: Solstrom (2003– )
    24. Resident Evil: Apocalypse (2004)
    25. Needlework Pictures Presents Francesco Vezzoli in Gore Vidal's 'Caligula' (2005)
    26. Ultraviolet (2006)
    27. .45 (2006)
    28. Resident Evil: Extinction (2007)
    29. A Perfect Getaway (2009)
    30. The Fourth Kind (2009)
    31. Resident Evil: Afterlife (2010)
    32. Stone (2010)
    33. Dirty Girl (2010)
    34. Vykrutasy (2011)
    35. The Three Musketeers (2011)
    36. Bringing Up Bobby (2011)
    37. Faces in the Crowd (2011)
    38. Resident Evil: Retribution (2012)
    39. Cymbeline / Anarchy (2014)
    40. Barely Famous (2015– )
    41. Survivor (2015)
    42. Clint Howard Reboots Pippi Longstocking with Milla Jovovich and Fred Willard (2015)
    43. Savva. Serdtse voina (2015)
    44. Zoolander 2 (2016)
    45. Resident Evil: The Final Chapter (2016)
    46. Shock and Awe (2017)
    47. Robot Chicken (2001– )
    48. Future World (2018)
    49. The Rookies (2018)
    50. Hellboy (2019)
    51. Paradise Hills (2019)
    52. Monster Hunter
    53. Hummingbird
    Izmenjeno od: Tikilimikili; 20.04.2018 u 12:50.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora gardoim:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:12.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1