+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia V2 Caffe gardoim avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    9.043
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    15.620
    Pohvaljen 83.135 puta u 10.686 postova
    Moć reputacije
    932

    Jim Carrey / Džim Keri

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Jim Carrey / Džim Keri

    IMDb



    Jim Carrey - Džim Keri, je rođen 17. januara 1962. godine u Njumarket, Kanada, kanadsko-američki glumac i komičar. Osvojio je dve nagrade Zlatni Globus a za istu je nominovan četiri puta. Džim keri je počeo sa takozvanim stend-up komičnim nastupima. Kada je stekao reputaciju, 1981. godine počinje da izvodi svoje komične skečeve u The Comedy Store u Los Anđelesu, gde ga zapaža komičar Rodni Dangerfild i poziva Kerija da mu se priljuči u njegovoj turneji. Pošto se Džim pokazao dobro u televizijskim ulogama i u nekoliko niskobudžetnih filmova, dobija ulogu glavnog lika u filmu Ace Ventura, gde tumači istoimenog lika. Film Ace Ventura je stekao ogromnu popularnost, a sa njim i Džim Keri. Tako da u Kerijevoj karijeri slede samo glavne uloge u velikim filmovima.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The All-Night Show (1980–1981)
    2. All in Good Taste (1983)
    3. The Sex and Violence Family Hour (1983)
    4. Introducing... Janet (1983)
    5. Copper Mountain (1983)
    6. Buffalo Bill (1983–1984)
    7. Finders Keepers (1984)
    8. The Duck Factory (1984– )
    9. Once Bitten (1985)
    10. Peggy Sue Got Married (1986)
    11. The Dead Pool (1988)
    12. Earth Girls Are Easy (1988)
    13. Mike Hammer: Murder Takes All (1989)
    14. Pink Cadillac (1989)
    15. High Strung (1991)
    16. Doing Time on Maple Drive (1992)
    17. The Itsy Bitsy Spider (1992)
    18. Ace Ventura: Pet Detective (1994)
    19. The Mask (1994)
    20. Dumb and Dumber (1994)
    21. Batman Forever (1995)
    22. Ace Ventura: When Nature Calls (1995)
    23. The Cable Guy (1996)
    24. Liar Liar (1997)
    25. The Larry Sanders Show (1992–1998)
    26. The Truman Show (1998)
    27. Simon Birch (1998)
    28. Man on the Moon (1999)
    29. Me, Myself & Irene (2000)
    30. How the Grinch Stole Christmas (2000)
    31. In Living Color (1990–1994)
    32. The Majestic (2001)
    33. Bruce Almighty (2003)
    34. The Work of Director Michel Gondry (2003)
    35. Pecan Pie (2003)
    36. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
    37. A Series of Unfortunate Events / Lemony Snicket's A Series Of Unfortunate Events (2004)
    38. Fun with Dick and Jane (2005)
    39. The Number 23 (2007)
    40. Horton Hears a Who! (2008)
    41. Yes Man (2008)
    42. I Love You Phillip Morris (2009)
    43. A Christmas Carol (2009)
    44. Presidential Reunion (2010)
    45. The Office (2005–2013)
    46. Mr. Popper's Penguins (2011)
    47. Drunk History Christmas (2011)
    48. 30 Rock (2006–2013)
    49. The Incredible Burt Wonderstone (2013)
    50. Cold Dead Hand with Jim Carrey (2013)
    51. Kick-Ass 2 (2013)
    52. Anchorman 2: The Legend Continues (2013)
    53. Dumb and Dumber To (2014)
    54. The Bad Batch (2016)
    55. True Crimes (2016)
    56. Kidding (2018– )
    Izmenjeno od: Shane; 14.09.2018 u 20:58.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:55.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1