+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 442 puta u 280 postova
    Moć reputacije
    70

    Jane Fonda / Džejn Fonda

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jane Fonda / Džejn Fonda

    IMDb



    Jane Fonda (21. decembra 1937.) je američka Oscarom nagrađena glumica, spisateljica, politička aktivistica, bivša manekenka i guru fitnessa. Slavu je stekla 1960-ih s filmovima kao što su Barbarella i Cat Ballou, a tokom glumačke karijere osvojila dva Oscara i niz drugih prestižnih nagrada. 1970-ih je izazvala velike kontroverze kada je svoje protivljenje vijetnamskom ratu iskazala posjetom Hanoju, zbog čega su je mnogi Amerikanci držali izdajnicom. Poslije je bila angažirana oko mnogih društvenih pitanja kao što je ekologija i suzbijanje nasilja nad ženama. 1980-ih je stekla novu popularnost video-kazetama tjelesnih vježbi kojima se popularizirao aerobik.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Tall Story (1960)
    2. A String of Beads (1961)
    3. Walk on the Wild Side (1962)
    4. The Chapman Report (1962)
    5. Period of Adjustment (1962)
    6. In the Cool of the Day (1963)
    7. Sunday in New York (1963)
    8. Les félins (1964)
    9. La ronde (1964)
    10. Cat Ballou (1965)
    11. The Chase (1966)
    12. La curée (1966)
    13. Any Wednesday (1966)
    14. Hurry Sundown (1967)
    15. Barefoot in the Park (1967)
    16. Histoires extraordinaires (1968)
    17. Barbarella (1968)
    18. They Shoot Horses, Don't They? (1969)
    19. Klute (1971)
    20. Tout va bien (1972)
    21. Steelyard Blues (1973)
    22. A Doll's House (1973)
    23. The Blue Bird (1976)
    24. Fun with Dick and Jane (1977)
    25. Julia (1977)
    26. Coming Home (1978)
    27. Comes a Horseman (1978)
    28. California Suite (1978)
    29. The China Syndrome (1979)
    30. The Electric Horseman (1979)
    31. Nine to Five (1980)
    32. Lily: Sold Out (1981)
    33. On Golden Pond (1981)
    34. Rollover (1981)
    35. 9 to 5 (1982–1988)
    36. The Dollmaker (1984)
    37. Agnes of God (1985)
    38. The Morning After (1986)
    39. Old Gringo (1989)
    40. Stanley & Iris (1990)
    41. Monster-in-Law (2005)
    42. Georgia Rule (2007)
    43. Et si on vivait tous ensemble? (2011)
    44. Peace, Love, & Misunderstanding (2011)
    45. The Butler (2013)
    46. Men Expert L'Oreal (2013)
    47. Better Living Through Chemistry (2014)
    48. This Is Where I Leave You (2014)
    49. The Simpsons (1989– )
    50. The Newsroom (2012–2014)
    51. Youth (2015)
    52. Women He's Undressed (2015)
    53. Fathers and Daughters (2015)
    54. Connected (2015)
    55. Our Souls at Night (2017)
    56. Elena of Avalor (2016– )
    57. Grace and Frankie (2015– )
    58. Book Club (2018)
    Izmenjeno od: lisani; 13.04.2018 u 09:54.

  2. Sledeća 2 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora lisani:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 23:17.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1