+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Biblioteka tasana avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    513
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    3.283
    Pohvaljen 2.944 puta u 1.084 postova
    Moć reputacije
    64

    Victor Aaron / Viktor Aron

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Victor Aaron / Viktor Aron

    IMDb



    Victor Aaron (11. juni 1956.—4. juni 1996.) američki je glumac. Poginuo je u saobracajnoj nesreći 1996. godine.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Geronimo: An American Legend (1993)
    2. Burke's Law (1994–1995)
    3. A Perry Mason Mystery: The Case of the Grimacing Governor (1994)
    4. The Rockford Files: Godfather Knows Best (1996)
    5. Dr. Quinn, Medicine Woman (1993–1998)
    6. Dead Man's Walk (1996– )
    7. The Sunchaser (1996)
    8. Crazy Horse (1996)
    9. Bulletproof (1996)
    10. King of the Hill (1997–2010)

    Izmenjeno od: Shane; 13.04.2016 u 15:13.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:35.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1