+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Michael C. Hall / Majkl Hol

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Michael C. Hall / Majkl Hol

    IMDb



    Michael C. Hall, rodjen 01. februara 1971. godine (Severna Karolina SAD) је americki glumac. Najpoznatiji je po ulogama Davida Fishera u TV seriji "Dva metra pod zemljom" i Dextera Morgana u TV seriji "Dexter".

    Nakon završetke svog prvog braka 2007. godine Hall se sledeću godinu oženio za Jennifer Carpenter koja u seriji Dexter glumi njegovu sestru. Zatim se 2010. godine razveo i od nje u decembru.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Paycheck (2003)
    2. Bereft (2004)
    3. Six Feet Under (2001–2005)
    4. Mysteries of the Freemasons (2006)
    5. How to Spoon with Michael C. Hall (2009)
    6. Dexter the Game (2009)
    7. Gamer (2009)
    8. Peep World (2010)
    9. The Trouble with Bliss (2011)
    10. CollegeHumor Originals (2006– )
    11. Dexter: Early Cuts (2009–2012)
    12. Ruth & Erica (2012– )
    13. Kill Your Darlings (2013)
    14. The River (2013)
    15. Dexter (2006–2013)
    16. Cold in July (2014)
    17. Justice League: Gods and Monsters Chronicles (2015– )
    18. Justice League: Gods and Monsters (2015)
    19. Star vs. the Forces of Evil (2015– )
    20. Christine (2016)
    21. Safe (2018– )
    22. The Gettysburg Address (2018)

    Izmenjeno od: dimic; 01.11.2018 u 20:33.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1