+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.012
    Pohvaljen 12.515 puta u 3.017 postova
    Moć reputacije
    336

    Mark Harmon / Mark Harmon

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Mark Harmon / Mark Harmon

    IMDb



    Mark Harmon, rođen 02. septembra 1951. godine (Burbank, California, USA), američki je glumac, najpoznatiji po ulozi u seriji NCIS.

    Par zanimljivosti:
    - Majice koje Gibs nosi dok u svom podrumu sređuje brod su Marku Harmonu poslale različite vladine agencije širom Amerike. On takođe povremeno nosi i majice sa natpisom “NIS”. To je skraćenica za “Pomorski istražni servis”, što je prethodni naziv za “NCIS”. Pretpostavlja se je agent Gibsovog godišta svoju karijeru počeo u agenciji dok je još nosila ime “NIS”.
    - Alat koji Mark Harmon koristi na snimanju serije je uglavnom njegov. To je alat koji koristi i privatno, u svojoj radionici.
    - Mark Harmon restaurirao je prikolicu “Airstream” iz 1972. godine koju u seriji koristi njegov lik, agent Gibs.
    - Biografije likova iz serije nastale su na osnovu biografija glumaca koji ih tumače. Na primer, DiNoco potiče iz imućne porodice i otac ga je izbacio iz testamenta kada je imao 12 godina. Majkla Vederlija, koji glumi DiNoca, otac je takođe izbacio iz testamenta kada je odlučio da se bavi glumom.
    - Na zidu na kome se nalaze fotografije najtraženijih kriminalaca, zakačena je slika Donalda P. Belisarija, autora serije.
    - Belisario nije bio siguran da li je Mark Harmon odgovarajući glumac za ulogu Gibsa. Ipak, gledajući ga kao agenta Sajmon Donovana u seriji “Zapadno krilo”, odlučio je da mu dodeli glavnu ulogu.
    - Inače, uloga agenta Gibsa bila je ponuđena Donu Džonsonu, ali ju je on odbio.
    - Postoje dve vrste “NCIS” specijalnih agenata: stalni, koji nose zlatne značke i povremeni agenti, kojima su dodeljene srebrne značke.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Ozzie's Girls (1973– )
    2. Sonic Boom (1974)
    3. Emergency! (1972–1979)
    4. Adam-12 (1968–1975)
    5. Eleanor and Franklin (1976)
    6. Laverne & Shirley (1976–1983)
    7. All's Fair (1976–1977)
    8. Police Woman (1974–1978)
    9. Delvecchio (1976–1977)
    10. Police Story (1973–1979)
    11. Eleanor and Franklin: The White House Years (1977)
    12. The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (1977–1979)
    13. Sam (1978– )
    14. Getting Married (1978)
    15. Little Mo (1978)
    16. Comes a Horseman (1978)
    17. Centennial (1978)
    18. Beyond the Poseidon Adventure (1979)
    19. 240-Robert (1979–1981)
    20. The Dream Merchants (1980)
    21. Goliath Awaits (1981)
    22. Flamingo Road (1980–1982)
    23. Intimate Agony (1983)
    24. The Love Boat (1977–1987)
    25. Tuareg - Il guerriero del deserto (1984)
    26. Prince of Bel Air (1986)
    27. St. Elsewhere (1982–1988)
    28. The Deliberate Stranger (1986)
    29. Let's Get Harry (1986)
    30. Moonlighting (1985–1989)
    31. Summer School (1987)
    32. After the Promise (1987)
    33. The Presidio (1988)
    34. Stealing Home (1988)
    35. Sweet Bird of Youth (1989)
    36. Worth Winning (1989)
    37. Kenny Rogers Classic Weekend (1990)
    38. Dillinger (1991)
    39. Fourth Story (1991)
    40. Long Road Home (1991)
    41. Shadow of a Doubt (1991)
    42. Till There Was You (1991)
    43. Cold Heaven (1991)
    44. Reasonable Doubts (1991–1993)
    45. Harts of the West (1993–1994)
    46. Wyatt Earp (1994)
    47. Natural Born Killers (1994)
    48. Original Sins (1995)
    49. Magic in the Water (1995)
    50. The Last Supper (1995)
    51. Strangers (1996– )
    52. Charlie Grace (1995– )
    53. Adventures from the Book of Virtues (1996– )
    54. Casualties (1997)
    55. The First to Go (1997)
    56. Fear and Loathing in Las Vegas (1998)
    57. Fear and Loathing in Las Vegas (1998)
    58. Chicago Hope (1994–2000)
    59. The Amati Girls (2000)
    60. For All Time (2000)
    61. I'll Remember April (2000)
    62. Crossfire Trail (2001)
    63. And Never Let Her Go (2001)
    64. The Legend of Tarzan (2001–2003)
    65. Local Boys (2002)
    66. The West Wing (1999–2006)
    67. JAG (1995–2005)
    68. Freaky Friday (2003)
    69. Chasing Liberty (2004)
    70. NCIS: Picture Perfect: The Look of NCIS (2007)
    71. NCIS: Behind the Set: The Production Design of NCIS (2007)
    72. Weather Girl (2009)
    73. Justice League: Crisis on Two Earths (2010)
    74. Certain Prey (2011)
    75. Family Guy (1999– )
    76. NCIS: Season 9 - The Finish Line (2012)
    77. NCIS: New Orleans (2014– )
    78. NCIS: Naval Criminal Investigative Service (2003– )
    Izmenjeno od: Shane; 03.07.2018 u 20:48.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:49.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1