+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.199
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.349
    Pohvaljen 13.038 puta u 3.104 postova
    Moć reputacije
    344

    Alexis Bledel / Aleksis Bledel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Alexis Bledel / Aleksis Bledel

    IMDb



    Kimberly Alexis Bledel (Houston, Texas, 16. rujna 1981.), američka televizijska i filmska glumica i model. Popularnost je stekla ulogom Rory Gilmore u televizijskoj seriji Gilmoreice. Časopis Maxim rangirao ju je na 87. mjesto najzgodnijih žena u izboru za 2005. godinu. Rodila se u Teksasu u obitelji majke Nanette, podrijetlom Meksikanke i oca Martina, Argentinca. Zbog toga joj je materinji jezik bio španjolski, a engleski je naučila u školi. Manekensku karijeru započela je još dok je bila u srednjoj školi, putujući na modne revije u Milano, Tokio, New York i Los Angeles. U proljeće 2000. dobila je ulogu Rory Gilmore u seriji Gilmoreice te se preselila u Los Angeles. Godine 2005. glumila je prostitutku Becky u filmu Sin City.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Rushmore (1998)
    2. Tuck Everlasting (2002)
    3. DysEnchanted (2004)
    4. Bride & Prejudice (2004)
    5. ¿Cuanto cuesta la admisión? (2004)
    6. Sin City (2005)
    7. The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)
    8. I'm Reed Fish (2006)
    9. Zoom (2006)
    10. Life Is Short (2006)
    11. Gilmore Girls (2000–2007)
    12. The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008)
    13. ER (1994–2009)
    14. The Good Guy (2009)
    15. The Ballad of G.I. Joe (2009)
    16. Post Grad (2009)
    17. The Conspirator (2010)
    18. The Kate Logan Affair (2010)
    19. Girl Walks Into a Bar (2011)
    20. Violet & Daisy (2011)
    21. Mad Men (2007–2015)
    22. The Brass Teapot (2012)
    23. Remember Sunday (2013)
    24. Parts Per Billion (2014)
    25. Us & Them (2013– )
    26. Motive (2013– )
    27. Jenny's Wedding (2015)
    28. Outliving Emily (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 21:49.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 18:58.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1