+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.199
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.348
    Pohvaljen 13.030 puta u 3.104 postova
    Moć reputacije
    344

    Famke Janssen / Famke Jansen

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Famke Janssen / Famke Jansen

    IMDb



    Famke Jansen je holandska glumica, rođena 5. novembra 1965. godine u Amstelvenu (Holandija). Poznata je po ulogama u filmu Zlatno oko, televizijskoj seriji Reži me i trilogiji filmova X-Men. Jansen je rođena u Amstelvenu (Holandija), kao jedina brineta u porodici plavuša. Onde, osim njenog maternjeg holandskog jezika, naučila je govoriti engleski, nemački i francuski jezik. Ima dve sestre, Antoinette Beumer i Marjolein Beumer (glumica). Jansen je iz Holandije odselila u SAD 1984. godine i tamo započela svoju karijeru modela. Imala je potpisani ugovor sa agencijom Elite Model Management, a radila i za Yves Saint Laurenta, Chanel i Victoria's Secret, iako je izgubila nekoliko meseci zbog automobilske nesreće nakon koje je bila prisiljena neko vrijeme nositi ovratnik. Nakon studiranja pisanja i književnosti na Univerzitetu Kolumbija, preselila se u Los Anđeles kako bi započela svoju glumačku karijeru.

    Nakon dolaska u Los Anđeles, Jansen je primila svoje prve uloge, pojavljujući se kao gost u pojedinim televizijskim serijama (kao što su Zvezdane staze: Sledeća generacija i Merlose Place). Njena prva filmska uloga bila je sa Džefom Goldblumom u filmu Father & Sons (1992). Kasnije se pojavila u prvom Džejms Bondovom filmu Pirsa Brosnana, kao fatalna žena Ksenija Onatop. Još jednu značajna ulogu je ostvarila kao dr. Džin Grej/Finiks u filmovima X-Men, X-Men 2 i X-Men: The Last Stand. Isto tako, Jansen se pojavila u filmovima Gospodar iluzija, The Faculty, House on Haunted Hill, Ja špijun, Pokeraši, Deep Rising i Žmurke. Imala je i zapaženu ulogu u drugoj sezoni popularne televizijske serije Reži me, kao zavodljiva i manipulativna transeksualna savetnica Eva Mur.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Fathers & Sons (1992)
    2. Star Trek: The Next Generation (1987–1994)
    3. Model by Day (1993)
    4. Melrose Place (1992–1999)
    5. The Untouchables (1993–1994)
    6. Relentless IV: Ashes to Ashes (1994)
    7. Lord of Illusions (1995)
    8. GoldenEye (1995)
    9. Dead Girl (1996)
    10. City of Industry (1997)
    11. Snitch (1998)
    12. The Gingerbread Man (1998)
    13. Deep Rising (1998)
    14. RPM (1998)
    15. Rounders (1998)
    16. Celebrity (1998)
    17. The Adventures of Sebastian Cole (1998)
    18. The Faculty (1998)
    19. House on Haunted Hill (1999)
    20. Love & Sex (2000)
    21. Circus (2000)
    22. X-Men (2000)
    23. Ally McBeal (1997–2002)
    24. Made (2001)
    25. Don't Say a Word (2001)
    26. I Spy (2002)
    27. X2 (2003)
    28. Eulogy (2004)
    29. Hide and Seek (2005)
    30. The Treatment (2006)
    31. X-Men: The Last Stand (2006)
    32. The Ten (2007)
    33. Turn the River (2007)
    34. Alibi (2007)
    35. The Wackness (2008)
    36. Taken (2008)
    37. 100 Feet (2008)
    38. Puppy Love (2008– )
    39. The Farm (2009)
    40. Nip/Tuck (2003–2010)
    41. The Chameleon (2010)
    42. Down the Shore (2011)
    43. Taken 2 (2012)
    44. Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)
    45. The Wolverine (2013)
    46. In the Woods (2013)
    47. A Fighting Man (2014)
    48. X-Men: Days of Future Past (2014)
    49. Taken 3 (2014)
    50. Jack of the Red Hearts (2015)
    51. Hemlock Grove (2013–2015)
    52. SuperMansion (2015- )
    53. Robot Chicken (2001- )
    54. How to Get Away with Murder (2014– )
    55. This Is Your Death (2017)
    56. The Blacklist: Redemption (2017-2017)
    57. A Little Something for Your Birthday (2017)
    58. Once Upon a Time in Venice (2017)
    59. The Blacklist (2013– )
    60. Status Update (2018)
    61. The Poison Rose
    62. Asher (2017)
    63. American Undercover
    64. Louisiana Caviar (2018)
    65. Primal (2018)
    Izmenjeno od: dimic; 21.04.2018 u 09:18.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1