+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.191
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.317
    Pohvaljen 12.988 puta u 3.096 postova
    Moć reputacije
    344

    Jeffrey Donovan / Džefri Donovan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Jeffrey Donovan / Džefri Donovan

    IMDb



    Jeffrey Donovan (11. maj 1968-) je američki pozorišni, filmski i televizijski glumac, najpoznatiji po ulozi Michaela Westena u TV-seriji Burn Notice.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Another World (1964–1999)
    2. Throwing Down (1995)
    3. Homicide: Life on the Street (1993–1999)
    4. Sleepers (1996)
    5. Critical Choices (1996)
    6. Millennium (1996–1999)
    7. Vegas Vacation (1997)
    8. Catherine's Grove (1997)
    9. The Pretender (1996–2000)
    10. Witness to the Mob (1998)
    11. When Trumpets Fade (1998)
    12. Spin City (1996–2002)
    13. The Beat (2000– )
    14. Bait (2000)
    15. Book of Shadows: Blair Witch 2 (2000)
    16. Purpose (2002)
    17. Witchblade (2001–2002)
    18. Final Draft (2003)
    19. Sam & Joe (2004)
    20. Touching Evil (2004)
    21. Touching Evil (2004– )
    22. Hitch (2005)
    23. CSI: Miami (2002–2012)
    24. Enemies (2006– )
    25. Come Early Morning (2006)
    26. Threshold (2005– )
    27. Yes, Dear (2000–2006)
    28. Believe in Me (2006)
    29. Monk (2002–2009)
    30. Law & Order (1990–2010)
    31. Crossing Jordan (2001–2007)
    32. Hindsight (2008)
    33. Changeling (2008)
    34. Burn Notice: The Fall of Sam Axe (2011)
    35. J. Edgar (2011)
    36. Burn Notice (2007–2013)
    37. Sicario (2015)
    38. Extinction (2015)
    39. Fargo (2014– )
    40. Shot Caller (2016)
    41. LBJ (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 16:48.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 17:44.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1