+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.018
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Leah Remini / Lea Remini

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Leah Remini / Lea Remini

    IMDb



    Leah Remini, rođena 15. juna 1970. godine (Bensonhurst, Brooklyn), američka je glumica.

    Njen otac, George Remini, vlasnik fabrike, poreklom je sa Sicilije. Njena majka, Vicki Marshall (bivša direktor srednje škole, trenutna vlasnica LA restaurana) je Židovka i poreklom je iz Austrije. Leahini roditelji su se razveli 1977. Remini također ima stariju sestru, Nicole Remini, koja je bila njena asistentkinja za vreme snimanje humoristične serije "Kralj Queensa" (King of Queens). Takođe, Leah ima i četiri polusestre, Christinu, Elizabeth, Shannon i Stephanie. Shannon je čak nastupala u seriji kao Desiree.

    U dobi od 13 godina, Leah se preselila u Los Angeles. Pokušavala se uklopiti u svoj novi komšiluk imitirajući izgled i stil lokalnih američkih Meksikanaca. S 14 godina, napustila je školu protiv volje svoje majke. Na početku radnog života, Leah je radila mnogo različitih poslova, kao posao konobarice, prodavačice osiguranja i tele-prodavačice.

    2003. udala se za glumca Angela Pagana. On je muzičar i glumac, i ima 3 sina iz svojih prijašnjih brakova. 2004. dobili su svoju prvu ćerku, koju su nazvali, Sofia Bella.

    Praktikuje scijentologiju. Leah je u televizijska studija ušla sredinom 80-ih godina 20. veka, kada je dobila prvu ulogu u jednoj epizodi serije "Head of the Class". Kasnije, pojavila se u ulozi Serafine, kćeri Carle Tortelli u popularnoj američkoj humorističnoj seriji "Kafić Uzdravlje" (Cheers). 1989. dobila je glavnu ulogu u seriji "Living Dolls", kratkotrajnom spinoffu serije "Tko je šef?" (Who's The Boss?). 1991. igrala je gostujuću ulogu Stacy Carosi, novu ljubav Zacka Morrisa, u tinejdžerskoj seriji "Školsko zvono" (Saved by the Bell) i kasnije je nastupila u kratkom sitcomu "The Man in the Family". No, uloga koja ju je najviše proslavila jest uloga Carrie Heffernan, u humorističnoj seriji "Kralj Queensa" (King of Queens) u kojoj je nastupala od 1998. - 2007. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Head of the Class (1986–1990)
    2. Who's the Boss? (1984–1992)
    3. Living Dolls (1989)
    4. Normal Life (1990– )
    5. Paradise (1988–1990)
    6. Valerie (1986–1991)
    7. The Man in the Family (1991– )
    8. Saved by the Bell (1989–1993)
    9. Blossom (1990–1995)
    10. Getting Up and Going Home (1992)
    11. Cheers (1982–1993)
    12. Evening Shade (1990–1994)
    13. Harlan & Merleen (1993)
    14. Gabriel Knight: Sins of the Fathers (1993)
    15. The Commish (1991–1995)
    16. Renegade (1992–1997)
    17. Diagnosis Murder (1993–2002)
    18. Friends (1994–2004)
    19. Glory Daze (1995)
    20. First Time Out (1995– )
    21. Star Witness (1995)
    22. Biker Mice from Mars (1993–1996)
    23. Phantom 2040 (1994– )
    24. NYPD Blue (1993–2005)
    25. Critics and Other Freaks (1997)
    26. Fired Up (1997–1998)
    27. Follow Your Heart (1999)
    28. Hooves of Fire (1999)
    29. Legend of the Lost Tribe (2002)
    30. Old School (2003)
    31. The King of Queens (1998–2007)
    32. In the Motherhood (2007– )
    33. Lopez Tonight (2009– )
    34. Married Not Dead (2009)
    35. It Takes a Village (2010)
    36. Toddlers and Tiaras: Where Are They Now? (2011)
    37. The High Fructose Adventures of Annoying Orange (2012– )
    38. Family Tools (2013– )
    39. Phineas and Ferb (2007–2015)
    40. The Exes (2011– )
    Izmenjeno od: Shane; 02.10.2018 u 18:54.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:01.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1