+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.186
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.301
    Pohvaljen 12.950 puta u 3.091 postova
    Moć reputacije
    343

    Ray Romano / Rej Romano

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ray Romano / Rej Romano

    IMDb



    Raymond Romano, rođen 21. decembra 1957. godine, Emmyjima je nagrađen i za Zlatni globus nominiran američki glumac i komičar najpoznatiji po naslovnoj ulozi u sitcomu “Everybody Loves Raymond”. Ostale važne uloge su Mamut Manfred "Manny" (“Ice Age”, “Ice Age: The Meltdown”, “Ice Age: Dawn of the Dinosaurs”) i Handy Harrison (“Welcome to Mooseport”).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Caesar's Salad (1990)
    2. Dr. Katz, Professional Therapist (1995–2002)
    3. Cosby (1996–2000)
    4. The Nanny (1993–1999)
    5. Becker (1998–2004)
    6. Ice Age (2002)
    7. Welcome to Mooseport (2004)
    8. Eulogy (2004)
    9. The Simpsons (1989– )
    10. Everybody Loves Raymond (1996–2005)
    11. The King of Queens (1998–2007)
    12. Mafiosa (2006– )
    13. Ice Age: The Meltdown (2006)
    14. Ice Age 2: The Meltdown (2006)
    15. Grilled (2006)
    16. Lost Historical Films on the Ice Age Period (2006)
    17. 'Til Death (2006–2010)
    18. The Knights of Prosperity (2007– )
    19. The Grand (2007)
    20. The Last Word (2008)
    21. Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)
    22. Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)
    23. The Office (2005–2013)
    24. Men of a Certain Age (2009– )
    25. Sacks West (2011)
    26. Behind the Scenes of Sacks West (2011)
    27. The Middle (2009– )
    28. Scrat's Continental Crack-Up: Part 2 (2011)
    29. Ice Age: A Mammoth Christmas (2011)
    30. Ice Age: Continental Drift (2012)
    31. Ice Age: Continental Drift - Arctic Games (2012)
    32. Ice Age Village (2013)
    33. Rob the Mob (2014)
    34. Maron (2013– )
    35. Parenthood (2010–2015)
    36. The Adventures of Mr. Clown (2013– )
    37. Cosmic Scrat-tastrophe (2015)
    38. Vinyl (2016– )
    39. Ice Age: Collision Course (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 20:29.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 12:03.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1