+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Jason Segel / Džejson Sigel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Jason Segel / Džejson Sigel

    IMDb



    Džejson Džordan Sigel (engl. Jason Jordan Segel; rođen 18. januara 1980) je američki televizijski i filmski glumac, scenarista i muzičar. Poznat je po seriji Kako sam upoznao vašu majku gde glumi Maršala Eriksena, kao i po filmovima Volim te čoveče i Zaboravi Saru Maršal.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Can't Hardly Wait (1998)
    2. Dead Man on Campus (1998)
    3. SLC Punk! (1998)
    4. New Jersey Turnpikes (1999)
    5. Freaks and Geeks (1999–2000)
    6. North Hollywood (2001)
    7. Slackers (2002)
    8. 11:14 (2003)
    9. Undeclared (2001–2003)
    10. Certainly Not a Fairytale (2003)
    11. Harry Green and Eugene (2004– )
    12. LolliLove (2004)
    13. The Good Humor Man (2005)
    14. Alias (2001–2006)
    15. CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015)
    16. Bye Bye Benjamin (2006)
    17. Knocked Up (2007)
    18. Forgetting Sarah Marshall (2008)
    19. I Love You, Man (2009)
    20. Family Guy (1999– )
    21. Despicable Me (2010)
    22. Gulliver's Travels (2010)
    23. Jason Segel & Paul Rudd Meet Rush (2011)
    24. Bad Teacher (2011)
    25. Friends with Benefits (2011)
    26. Jeff, Who Lives at Home (2011)
    27. The Muppets (2011)
    28. The Five-Year Engagement (2012)
    29. This Is 40 (2012)
    30. This Is the End (2013)
    31. How I Met Your Mother (2005–2014)
    32. Sex Tape (2014)
    33. The End of the Tour (2015)
    34. The Discovery (2017)
    35. Heretic / Come Sunday (2018)
    Izmenjeno od: lisani; 24.04.2018 u 13:16.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 16:27.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1