+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Josh Radnor / Džoš Radnor

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Josh Radnor / Džoš Radnor

    IMDb



    Džošua Majkl „Džoš“ Radnor (engl. Joshua Thomas "Josh" Radnor; rođen 29 Jula, 1974) je američki glumac, pisac i režiser. Najpoznatiji je po svojoj ulozi u seriji Kako sam upoznao vašu majku, gde igra glavnu ulogu Teda Mozbija.

    On je započeo svoju scenarističku i rediteljsku debatu sa filmom Srećnohvalatijošmolim za kojeg je dobio na Sundanse Filmskom Festivalu nagradu publike a nominovan je i za nagradu žirija. Trenutno radi na svom drugom filmu za koji je opet on režiser i scenarista.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Welcome to New York (2000–2001)
    2. Not Another Teen Movie (2001)
    3. Law & Order (1990–2010)
    4. The Court (2002– )
    5. ER (1994–2009)
    6. Six Feet Under (2001–2005)
    7. Miss Match (2003)
    8. Everyday Life (2004)
    9. Judging Amy (1999–2005)
    10. The Negotiating Table (2008)
    11. Family Guy (1999– )
    12. Happythankyoumoreplease (2010)
    13. Liberal Arts (2012)
    14. Afternoon Delight (2013)
    15. The Galapagos Affair: Satan Came to Eden (2013)
    16. How I Met Your Mother (2005–2014)
    17. Ted Mosby Responds to LeBron James Coming Back to Cleveland (2014)
    18. The Seeker (2015)
    19. Mercy Street (2016- )
    Izmenjeno od: lisani; 24.04.2018 u 13:20.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:12.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1