+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Cobie Smulders / Kobi Smalders

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Cobie Smulders / Kobi Smalders

    IMDb



    Džejkoba Franciska Marija „Kobi“ Smalders (engl. Jacoba Francisca Maria "Cobie" Smulders; rođena 3 Aprila, 1982) je kanadska glumica i bivša manekenka, najpoznatija po svojoj ulozi Robin Šerbatski u Si-Bi-Esovoj seriji Kako sam upoznao vašu majku.

    Rođena je u Vankuveru kao kći oca Holanđanina i majke Britanke. Ime Džejkoba dobila je po svojoj prateti, a kasnije je dobila nadimak Kobi.

    Kao dete želela je biti doktor ali ju je kasnije počela zanimati gluma. Počela je glumiti još u srednjoj školi. Srednju školu je završila 2000. godine sa odlučnim uspehom te je proglašena najboljom u svojoj klasi.

    Kao tinejdžerku otkrili su je i počela je da se bavi manekenstvom gde je dobila mnogo revija. Kada je dobila ulogu Robin u seriji Kako sam upoznao vašu majku, izašla je iz sveta manekenstva te prihvatila ulogu koja ju je proslavila.

    2008. godine objavila je da je trudna sa dečkom Taranom Kilamom i da očekuju bebu u proleće 2009. godine. Dobra je prijateljica sa glumicom Alison Hanigan.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Candy from Strangers (2001)
    2. Special Unit 2 (2001–2002)
    3. Jeremiah (2002–2004)
    4. Tru Calling (2003–2005)
    5. Walking Tall (2004)
    6. Veritas: The Quest (2003– )
    7. Ill Fated (2004)
    8. Smallville (2001–2011)
    9. Andromeda (2000–2005)
    10. The L Word (2004–2009)
    11. The Long Weekend (2005)
    12. Escape (2006)
    13. Dr. Miracles (2006)
    14. The Storm Awaits (2007)
    15. The Slammin' Salmon (2009)
    16. How to Make It in America (2010– )
    17. The Avengers (2012)
    18. Grassroots (2012)
    19. Safe Haven (2013)
    20. Delivery Man (2013)
    21. They Came Together (2014)
    22. The Lego Movie (2014)
    23. Captain America: The Winter Soldier (2014)
    24. How I Met Your Mother (2005–2014)
    25. Unexpected (2015)
    26. Results (2015)
    27. Avengers: Age of Ultron (2015)
    28. Agents of S.H.I.E.L.D. (2013– )
    29. Hunt the Truth (2015– )
    30. The Intervention (2016)
    31. Lego Marvel's Avengers (2016)
    32. Jack Reacher: Never Go Back (2016)
    33. Animals. (2016- )
    34. A Series of Unfortunate Events (2017– )
    35. Literally, Right Before Aaron (2017)
    36. Nature Cat (2015– )
    37. Friends from College (2017– )
    38. Present Laughter (2017)
    39. Killing Gunther (2017)
    40. Avengers: Infinity War (2018)
    41. Songbird (2018)
    Izmenjeno od: lisani; 04.05.2018 u 13:41.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:43.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1