+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.454 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Penn Badgley / Pen Badglej

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Penn Badgley / Pen Badglej

    IMDb



    Pen Dejton Badglej rođen 1. novembra 1986. u Baltimoreu (država Merilend) i američki je glumac, verovatno je najpoznatiji po ulozi Dana Humphreyja u televizijskoj seriji Tračara. Svoje detinjstvo proveo je u Woodlakeu, Virdžiniji i Sijetlu (država Vašington). Pohađao je osnovnu školu Woolridge gdje je radila njegova majka, a nakon toga se prebacio u počasni program u Swift Creek. Uživao je igrajući fudbal u timu kojem je trener bio njegov otac. Kasnije je pohađao Akademiju Čarls Rajt (država Vašington). Pen je takođe pohađao i dečje pozorište u Sijetlu te uskoro započeo pozajmljivati glas na dečijem radijskim emisijama.

    Od 11 godine Badglej se preselio u Holivud gde je započeo s glumačkom karijerom. U isto je vreme takođe želeo ostvariti i pevačku karijeru te je snimio pop singl 1998. godine. Od 14 godine Pen je završio Kalifornijsku srednju školu te započeo studirati na fakultetu u Santa Monici. Kasnije je primljen na Univerzitet u južnoj Kaliforniji gdje se ispisao zbog ugovorenih obaveza.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mario Golf 64 (1999)
    2. Will & Grace (1998–2006)
    3. Mario Tennis (2000)
    4. Bull (2000– )
    5. Daddio (2000– )
    6. The Young and the Restless (1973– )
    7. The Fluffer (2001)
    8. The Nightmare Room (2001– )
    9. The Brothers Garcia (2000–2003)
    10. What I Like About You (2002–2006)
    11. Do Over (2002– )
    12. The Twilight Zone (2002–2003)
    13. Debating Robert Lee (2004)
    14. The Mountain (2004–2005)
    15. The Bedford Diaries (2006– )
    16. John Tucker Must Die (2006)
    17. Drive Thru (2007)
    18. Forever Strong (2008)
    19. The Stepfather (2009)
    20. The Juggler (2009)
    21. Easy A (2010)
    22. Margin Call (2011)
    23. Periods. (2012)
    24. East of Eden (2012)
    25. Greetings from Tim Buckley (2012)
    26. Gossip Girl (2007–2012)
    27. Parts Per Billion (2014)
    28. Cymbeline (2014)
    29. The Slap (2015– )
    30. The Paper Store (2015)
    31. Adam Green's Aladdin (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 16:16.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:23.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1