+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.400 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Chris Pine / Kris Pajn

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Chris Pine / Kris Pajn

    IMDb



    Kristofer Vhitelav "Kris" Pine rođen 26. august 1980 u Los Angelesu, California i američki je glumac.

    Njegov otac, Robert Pine, je glumac koji je glumio u seriji CHiPs kao poručnik Joseph Getraer, a njegova majka, Gwynne Gilford, je bivša glumica koja se danas bavi psihoterapijom. Ima stariju sestru, Katie. Pine ima jevrejsko nasljeđe. U jednom intervju je izjavio, "Nisam religijski tip, vjerovatno sam agnostik. Pine je diplomirao engleski na Univerzitetu Kalifornia, Berkli 2002. godine. Takođe je studirao engleski na Univerzitetu Lids u Engleskoj. Nakon diplome, studirao je na American Conservatory Theater u San Francisku.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. ER (1994–2009)
    2. The Guardian (2001–2004)
    3. CSI: Miami (2002–2012)
    4. Why Germany? (2004)
    5. The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004)
    6. American Dreams (2002–2005)
    7. Confession (2005)
    8. Six Feet Under (2001–2005)
    9. The Bulls (2005)
    10. Surrender, Dorothy (2006)
    11. Just My Luck (2006)
    12. Blind Dating (2006)
    13. Smokin' Aces (2006)
    14. Bottle Shock (2008)
    15. An Inconvenient Head (2008)
    16. Star Trek (2009)
    17. Carriers (2009)
    18. Beyond All Boundaries (2009)
    19. Small Town Saturday Night (2010)
    20. Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey (2010)
    21. Unstoppable (2010)
    22. Celeste & Jesse Forever (2012)
    23. This Means War (2012)
    24. People Like Us (2012)
    25. Rise of the Guardians (2012)
    26. Star Trek (2013)
    27. Star Trek Into Darkness (2013)
    28. Jack Ryan: Shadow Recruit (2014)
    29. Robot Chicken (2005– )
    30. Pa-gents with Chris Pine (2014)
    31. Stretch (2014)
    32. Vampire Lawyer with Chris Pine (2014)
    33. Horrible Bosses 2 (2014)
    34. Into the Woods (2014)
    35. Z for Zachariah (2015)
    36. Wet Hot American Summer: First Day of Camp (2015– )
    37. SuperMansion (2015– )
    38. The Finest Hours (2016)
    39. Star Trek Call of the Fleets
    40. Comancheria (2016)
    41. Star Trek Beyond (2016)
    42. Wonder Woman (2017)
    43. Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

    Izmenjeno od: dimic; 04.12.2018 u 17:53.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.


  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora željko:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:23.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1