+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.400 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Jason O'Mara / Džejson O'Mara

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Jason O'Mara / Džejson O'Mara

    IMDb



    Džejson O'Mara je rođen 06. avgusta 1972 u južnom Dablinu (Irska) i irski je glumac. On je pohađao katoličku privatnu školu za dečake, planirao je da postane profesionalni ragbi igrač ali povreda ga je sprečila pa se usredsredio na glumu. Diplomirao je na Triniti koledžu u Dablinu na odseku drama. Džejson je oženjen sa američkom glumicom Paige Turco od septembra 2003 i imaju jednog sina Davida.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Summertime (1995)
    2. Elodie (1996)
    3. Space Truckers (1996)
    4. Soldier Soldier (1991–1997)
    5. Superwoman (1997)
    6. Gobble (1997)
    7. Q.E.D. (1982–1999)
    8. Peak Practice (1993–2002)
    9. Berkeley Square (1998– )
    10. Unfinished Business (1998– )
    11. The Mrs Bradley Mysteries (1998– )
    12. Reach for the Moon (2000– )
    13. The Bill (1984–2010)
    14. Monarch of the Glen (2000–2005)
    15. High Stakes (2001– )
    16. Band of Brothers (2001)
    17. The Cassidys (2001– )
    18. Playing the Field (1998–2002)
    19. Eastwick (2002)
    20. The Agency (2001–2003)
    21. CSI: Miami (2002–2012)
    22. Drift (2006)
    23. In Justice (2006)
    24. Criminal Minds (2005– )
    25. Resident Evil: Extinction (2007)
    26. Marlowe (2007)
    27. Men in Trees (2006–2008)
    28. Grey's Anatomy (2005– )
    29. Life on Mars (2008)
    30. The Closer (2005–2012)
    31. Trust Me (2009)
    32. Life on Mars (2008–2009)
    33. Your Bad Self (2010– )
    34. Terra Nova (2011– )
    35. One for the Money (2012)
    36. Dakota (2012– )
    37. In a World... (2013)
    38. Vegas (2012–2013)
    39. Justice League: War (2014)
    40. The Good Wife (2009– )
    41. Son of Batman (2014)
    42. Republic of Doyle (2010– )
    43. To Appomattox (2015– )
    44. Justice League: Throne of Atlantis (2015)
    45. Sons of Liberty (2015– )
    46. Batman vs. Robin (2015)
    47. Complications (2015)
    48. Batman: Bad Blood (2016)
    49. Jadotville (2016)
    50. Justice League vs. Teen Titans (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 16:42.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:25.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1