+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.400 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Zach Roerig / Zek Rorig

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Zach Roerig / Zek Rorig

    IMDb



    Zachary George "Zach" Roerig je američki glumac rođen 22. februara 1985. godine u Montpelieru saveznoj državi Ohajo. Bio je model i prijavio se da bude model godine International Model and Talent Association izboru gde je ostvario zapažen uspeh i potpisao ugovor sa menadžerom. Najupečatljivija uloga mu je uloga Casey Hughesa u seriji As The World Turnes gde se pojavio u neverovatnih 274 epizoda. U seriji The Vampire Diaries glumi dečka od Caroline (Candice Accola).

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Law & Order (1990–2010)
    2. Flutter Kick (2005)
    3. The Prince (2006)
    4. Reba (2001–2007)
    5. Split Decision (2006)
    6. The Guiding Light / Guiding Light (1952–2009)
    7. Tie a Yellow Ribbon (2007)
    8. As the World Turns (1956–2010)
    9. One Life to Live (1968–2013)
    10. Assassination of a High School President (2008)
    11. Dear Me (2008)
    12. Official Selection (2008)
    13. Friday Night Lights (2006–2011)
    14. When Vampires Don't Suck (2010)
    15. Field of Lost Shoes (2014)
    16. The Vampire Diaries (2009– )
    17. The Year of Spectacular Men (2016)
    18. Rings (2016)



    Izmenjeno od: Tikilimikili; 15.03.2016 u 11:08.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:20.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1