+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.452 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Joseph Morgan / Džozef Morgan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Joseph Morgan / Džozef Morgan

    IMDb



    Džozef Morgan (енгл. Joseph Morgan, rođen kao Džozef Martin, 16. maja 1981) je britanski glumac.
    Džozef je rođen u Londonu, Velika Britanija. Živeo je u Morristonu 11 godina, učenik Morristonske Sveobuhvatljive škole, a zatim je studirao BTEC izvođačke umetnosti, kurs u Gorseinon koledžu, sada Gover koledžu Svonsi, pre nego što se ponovo vratio u London da studira na Centralnoj školi za govor i dramu u svojim kasnim tinejdžerskim godinama.

    Počeo je da glumi u seriji Sky One na televiziji Hex, kao Troy i pojavio se u podršci uloge u filmovima Alexander i Master and Commander: The Far Side of the World i BBC2 mini seriji The Line of Beauty. On se takođe pojavio u televizijskoj seriji Doc Martin i Casualty i igrao je Williama u Mansfield Park zajedno sa Billie-m Piper-om. U 2010 je igrao naslovnu ulogu u mini seriji "Ben Hur", koja je prvi put emitovana na televiziji prekogranične saradnje u Kanadi i ABC TV u Americi, 4. aprila 2010.

    On igra vampira Klausa u hit CW seriji The Vampire Diaries i igrao Lysander u Immortals, zajedno sa Henry Cavill.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Eroica (2003)
    2. Henry VIII (2003)
    3. Master and Commander: The Far Side of the World (2003)
    4. Hex (2004–2005)
    5. Alexander (2004)
    6. William and Mary (2003– )
    7. Kenneth Williams: Fantabulosa! (2006)
    8. The Line of Beauty (2006– )
    9. Mansfield Park (2007)
    10. Mister Lonely (2007)
    11. Silent Witness (1996– )
    12. Doc Martin (2004– )
    13. Casualty (1986– )
    14. Ben Hur (2010– )
    15. Angels Crest (2011)
    16. Immortals (2011)
    17. The Grind (2012)
    18. Open Grave (2013)
    19. Warhouse (2013)
    20. Dermaphoria (2014)
    21. The Originals (2013– )
    22. The Vampire Diaries (2009– )
    23. 500 Miles North
    Izmenjeno od: Shane; 25.09.2018 u 12:39.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 12:18.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1