+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.772
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.472 puta u 4.406 postova
    Moć reputacije
    599

    Kat Graham / Kat Graham

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Kat Graham / Kat Graham

    IMDb



    Katerina Alexandre "Kat" Graham rođena 5. septembra 1989. godine u Ženevi (Švajcarska) a odrasla je u Los Anđelesu u Kaliforniji. Američka je glumica, pevačica, tekstopisac, producent, plesacica i model.

    Njen otac Josip je iz Liberije a njena majka Nataša poreklom iz porodice ruskih i poljskih Jevreja. Njen otac bio je izvršni producent, a deda joj je bio veleposlanik UN-a, koji je služio 40 godina u Holondiji, Švedskoj, Rumuniji i Keniji. Njeni roditelji rastali su se kada je imala pet godina. Ima polubrata rođenog u Izraelu.

    Graham je pohađala jevrejsku školu te govori engleski, španski i francuski, kao i nešto i portugalskog.
    Kat je započela svoju karijeru od šeste godine. Tokom sledećih osam godina, pojavila se u raznim reklamama, uključujući one za Barbie, K-Mart, Pop tarts i Edison. Sa 17, Graham je učestvovala u nacionalnoj marketinškoj kampanji za oglašavanje Coca-Colinih bezalkoholnih pića Fanta. Graham se pojavila u marketinškoj kampanji, kao pripadnik "Fantanas", poznat kao Capri.

    Sa 15 godina Graham je zapela za oko koreografkinji Fatimi Robinson, te ju je pitala za izvođenje na BET Awards, u pozadini plesačice za Lil 'Bow Wow-a. Graham je nastavila s radom pozadinske plesačice za Missy Elliot, Pharrell, Jamie Foxx, i koreografe Hi-Hata i Michaela Rooneyja. Graham se pojavila u različitim muzičkim spotovima, uključujući Akonov "Lonely", Justinov Bieberov i Usherov "Somebody to Love (Remix)" i druge.
    Graham se pojavila u raznim televizijskim emisijama, uključujući CSI: Crime Scene Investigation, The OC, Malcolm u sredini, Joan of Arcadia, Strong Midicine i dr.

    Također se pojavila kao Jacksonova djevojka, Allison, u Hannah Montana, kao i integralni karakter Bonnie Bennett u Vampirskim dnevnicima. Glumila je i u Ponovo 17 sa Zacom Efronom.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Parent Trap (1998)
    2. Lizzie McGuire (2001–2004)
    3. Strong Medicine (2000–2006)
    4. Malcolm in the Middle (2000–2006)
    5. Joan of Arcadia (2003–2005)
    6. Johnson Family Vacation (2004)
    7. Like Family (2003–2004)
    8. Grounded for Life (2001–2005)
    9. The O.C. (2003–2007)
    10. CSI: Crime Scene Investigation (2000–2015)
    11. Greek (2007–2011)
    12. Hell on Earth (2007)
    13. Our First Christmas (2008)
    14. 17 Again (2009)
    15. Hannah Montana (2006–2011)
    16. When Vampires Don't Suck (2010)
    17. The Roommate (2011)
    18. Honey 2 (2011)
    19. Black and Jewish (Black and Yellow Parody) (2011)
    20. Dance Fu (2011)
    21. Boogie Town (2012)
    22. Addicted (2014)
    23. Stalker (2014–2015)
    24. The Vampire Diaries (2009– )
    25. Muse (2015)
    26. All Eyez on Me (2016)
    Izmenjeno od: lisani; 24.04.2018 u 11:22.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 18:58.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1