+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.452 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Steven R. McQueen / Stiven R. Mekvin

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Steven R. McQueen / Stiven R. Mekvin

    IMDb



    Steven R. Mcqueen je je američki glumac rođen 13.07.1988. godine u Los Angelesu (Kalifornija).Puno ime mu je Terens Stiven Mekvin II.
    Stiven dolazi iz poznate glumačke porodice. Sin Cada Mekvina i Stejsi Toten i unuk Stevea Mekvina, iako mlad ima već impresivnu listu uloga na televiziji. Uz 'Everwood' i 'Minutemen', pojavio se i u 'CSI-u' i 'Zakonu brojeva'.

    Na velikom platnu igrao je u filmu 'Club Soda' za koji je osvojio nagradu Beverly Hills Film Festival Audience. Uz glumu bavi se i borilačkim sportovima, hokejem i jahanjem.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Threshold (2005– )
    2. Everwood (2002–2006)
    3. Club Soda (2006)
    4. Stories USA (2007)
    5. Minutemen (2008)
    6. Numb3rs (2005–2010)
    7. Without a Trace (2002–2009)
    8. CSI: Miami (2002–2012)
    9. Piranha 3D (2010)
    10. When Vampires Don't Suck (2010)
    11. The Vampire Diaries (2009– )
    12. Chicago P.D. (2014– )
    13. Chicago Fire (2012– )
    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:39.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 12:43.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1