+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.452 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Tyler Garcia Posey / Tajler Garsija Pouzi

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Tyler Garcia Posey / Tajler Garsija Pouzi

    IMDb



    Tajler je rodjen 18. oktobra 1991. u Santa Moniki (Kalifornija), sin je glumca Džona Poseja a ima dva brata Džesija i Dereka. S majčine strane on je Meksikanac a sa očeve strane je Englez.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Men of Honor (2000)
    2. Collateral Damage (2002)
    3. Without a Trace (2002–2009)
    4. Maid in Manhattan (2002)
    5. Doc (2001–2004)
    6. Sue Thomas: F.B.Eye (2002–2005)
    7. Inside Out (2005)
    8. Into the West (2005– )
    9. Smallville (2001–2011)
    10. Brothers & Sisters (2006–2011)
    11. Veritas, Prince of Truth (2007)
    12. Lincoln Heights (2006– )
    13. Legendary (2010)
    14. Our Deal (2011)
    15. White Frog (2012)
    16. Workaholics (2011– )
    17. Scary Movie 5 (2013)
    18. The Giving Tree Movie Trailer with Tyler Posey (2013)
    19. The Exes (2011– )
    20. Snackpocalypse (2014)
    21. Yoga Hosers (2016)
    22. Teen Wolf (2011– )
    23. Taco Shop (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 25.04.2018 u 20:45.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:17.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1