+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Alyson Hannigan / Alison Hanigan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Alyson Hannigan / Alison Hanigan

    IMDb



    Alison Li Hanigan (engl. Alyson Lee Hannigan; rođena 24. mart 1974) je američka glumica. Najpoznatija je po ulogama u TV serijama Bafi, ubica vampira i Kako sam upoznao vašu majku (uloga Lili Oldrin). Udata je za glumca Aleksisa Denisofa.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Impure Thoughts (1985)
    2. My Stepmother Is an Alien (1988)
    3. Free Spirit (1989–1990)
    4. Roseanne (1988–1997)
    5. Switched at Birth (1991)
    6. Almost Home (1993– )
    7. Touched by an Angel (1994–2003)
    8. The Stranger Beside Me (1995)
    9. Friends for Life (1996)
    10. A Case for Life (1996)
    11. Picket Fences (1992–1996)
    12. For My Daughter's Honor (1996)
    13. Dead Man on Campus (1998)
    14. American Pie (1999)
    15. Hayley Wagner, Star (1999)
    16. 100 Deeds for Eddie McDowd (1999–2002)
    17. The Wild Thornberrys (1998–2004)
    18. Boys and Girls (2000)
    19. American Pie 2 (2001)
    20. Beyond the City Limits (2001)
    21. Buffy the Vampire Slayer (2002)
    22. Rugrats (1990–2006)
    23. Angel (1999–2004)
    24. Buffy the Vampire Slayer (1997–2003)
    25. American Wedding (2003)
    26. In the Game (2004)
    27. Buffy the Vampire Slayer: The Animated Series (2004)
    28. Americana (2004)
    29. That '70s Show (1998–2006)
    30. King of the Hill (1997–2010)
    31. Veronica Mars (2004–2007)
    32. Farce of the Penguins (2006)
    33. Date Movie (2006)
    34. The Goode Family (2009– )
    35. Tit for Tat (2009– )
    36. The Simpsons (1989– )
    37. Robot Chicken (2005– )
    38. Love, Wedding, Marriage (2011)
    39. American Reunion (2012)
    40. American Dad! (2005– )
    41. More Time with Family (2014)
    42. How I Met Your Mother (2005–2014)
    43. Sofia the First (2013– )
    44. The McCarthys (2014–2015)
    45. Modern Love (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 21:51.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:54.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1