+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Murilo Benício / Murilo Benicio

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Murilo Benício / Murilo Benicio

    IMDb



    Murilo Benício Ribeiro (Niterói, Rio de Janeiro, Brazil - 13. jula 1971.) je brazilski glumac. Tijekom svoje karijere bio je dobitnik mnogih nagrada.

    Murilo Benício je karijeru započeo ulogom Fabrícija u TV seriji Fera Ferida 1993. godine. Godine 1995. glumio je u TV seriji Irmãos Coragem. Tijekom 1996. i 1997. godine sudjelovao je u TV serijama Vira Lata, A Justiceira, A Comédia da Vida Privada i Por Amor, te u filmovima O Monge e a Filha do Carrasco , Decisão i Os Matadores. Godine 1998. utjelovio je Antônija Mourãoa u TV seriji Meu Bem-Querer. Tijekom 1999. i 2000. godine sudjeluje u filmovima Orfeu, Woman on Top i Até que a Vida nos Separe. Godine 2001. sudjeluje u telenoveli Klon gdje tumači čak tri lika, Dioga Ferraza, Lucasa Ferraza i Léa. Godine 2003. postaje Máiquel u filmu O Homem do Ano, a 2004. godine glumi u filmu Sexo, Amor e Traição, te u TV seriji Chocolate com Pimenta. Godine 2005. tumači Tiãoa u telenoveli América, a 2006. godine dobiva uloge u filmovima Seus Problemas Acabaram!!! i Paid. Tijekom sljedećih godina ostvaruje još brojne televizijske i filmske uloge.

    S glumicom Giovannom Antonelli, s kojom je glumio u telenoveli Klon, bio je u vezi pet godina, a ona mu je 24. svibnja 2005. godine rodila sina, Pietra. Sada se pravnim putem bore za skrbništvo na sinom. Giovanna se udala za Amerikanca i želi otići živjeti u SAD, a Murilo želi da mu sin i dalje živi u Brazilu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Fera Ferida (1993– )
    2. Irmãos Coragem (1995– )
    3. Vira Lata (1996– )
    4. O Monge e a Filha do Carrasco (1996)
    5. A Justiceira (1997– )
    6. A Comédia da Vida Privada (1995–1997)
    7. Os Matadores (1997)
    8. Por Amor (1997– )
    9. Decisão (1997)
    10. Meu Bem-Querer (1998– )
    11. Orfeu (1999)
    12. Você Decide (1992–2000)
    13. Esplendor (2000– )
    14. Woman on Top (2000)
    15. Até que a Vida nos Separe (2000)
    16. Amores Possíveis (2001)
    17. Brava Gente (2000–2003)
    18. Os Normais (2001–2003)
    19. O Clone (2001–2002)
    20. O Homem do Ano (2003)
    21. Sexo, Amor e Traição (2004)
    22. Chocolate com Pimenta (2003–2004)
    23. América (2005– )
    24. Seus Problemas Acabaram!!! (2006)
    25. Paid (2006)
    26. Inesquecível (2007)
    27. Pé na Jaca (2006– )
    28. Os Amadores (2005– )
    29. A Favorita (2008– )
    30. Ti Ti Ti (2010– )
    31. Força-Tarefa (2009– )
    32. E Aí... Comeu? (2012)
    33. Avenida Brasil (2012– )
    34. Amores Roubados (2014– )
    35. Geração Brasil (2014–2015)
    36. O Animal Cordial (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 03.09.2018 u 12:14.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:32.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1