+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Giovanna Antonelli / Đovana Antoneli

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Giovanna Antonelli / Đovana Antoneli

    IMDb



    Giovanna Antonelli Prado (Rio de Janeiro, Brazil - 18. marta 1976.) brazilska je glumica. Poznata je kao jedna od najljepših i najtalentiranijih mladih glumica iz Brazila.
    Giovanna Antonelli Prado rodila se je 18. ožujka 1976. godine u Rio de Janeiru u Brazilu. Kći je Hiltona Prada, također glumca, i plesačice Suely Antonelli. Ima starijeg brata Leonarda koji je odvjetnik. U studenome 2005. godine u Rio de Janeiru rodila je svoje prvo dijete, sina Pietra čiji je otac Murilo Benício, glumac s kojim je Giovanna surađivala u telenoveli Klon. 8. listopada 2010. u Rio de Janeiru rodila je blizanke, Antôniju i Sofiju, čiji je otac Leonardo Nogueira.

    Tijekom svoje karijere, Giovanna je ostvarila brojne značajne uloge u brazilskim telenovelama. Godine 1994. glumila je TV seriji Tropicaliente, a u sljedećih šest godina sudjelovala je u TV serijama Tocaia Grande, Xica da Silva, Corpo Dourado, Força de Um Desejo, Você Decide, Malhação i Laços de Família. Godine 2001. dobila je važnu ulogu u telenoveli Klon gdje je utjelovila Jade Rachid.
    Ostvarila je još brojne uloge u filmovima kao što su Avassaladoras, Maria, Mãe do Filho de Deus, A Cartomante, Caixa Dois, Budapest i Chico Xavier.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Clube da Criança (1983–1998)
    2. Tropicaliente (1994– )
    3. Malhação (1995– )
    4. Tocaia Grande (1995– )
    5. Xica da Silva (1996– )
    6. Corpo Dourado (1998– )
    7. Força de Um Desejo (1999–2000)
    8. Você Decide (1992–2000)
    9. Bossa Nova (2000)
    10. Laços de Família (2000– )
    11. Avassaladoras (2002)
    12. O Clone (2001–2002)
    13. A Casa das Sete Mulheres (2003– )
    14. Maria, Mãe do Filho de Deus (2003)
    15. A Cartomante (2004)
    16. Da Cor do Pecado (2004– )
    17. Minha Nada Mole Vida (2006– )
    18. Amazônia: De Galvez a Chico Mendes (2007– )
    19. Caixa Dois (2007)
    20. Sete Pecados (2007– )
    21. Casos e Acasos (2007– )
    22. Três Irmãs (2008–2009)
    23. Budapest (2009)
    24. Viver a Vida (2009– )
    25. Chico Xavier (2010)
    26. Aquele Beijo (2011– )
    27. The Heartbreaker (2011)
    28. As Brasileiras (2012– )
    29. Salve Jorge (2012– )
    30. Em Família (2014– )
    31. S.O.S.: Mulheres ao Mar (2014)
    32. A Regra do Jogo (2015– )
    33. S.O.S.: Mulheres ao Mar 2 (2015)

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:11.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:13.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1