+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    William Levy / Vilijam Levi

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    William Levy / Vilijam Levi

    IMDb



    Vilijam Levi (engl. William Levy) je američki glumac, poreklom sa Kube. Rođen je 29. avgusta 1980. u Havani, Kuba kao najstarije dete u svojoj porodici. Pre petnaeste godine se preselio u Majami kako bi se bavio glumom. Dve godine je studirao glumu, a kasnije je uzimao časove glume u Majamiju. Tamo je upoznao svoju buduću suprugu Elizabet Gutjerez, koja se takođe bavi glumom. Godine 2006. dobili su sina Aleksandra, a 2010. ćerku.
    Dana 11. jula 2009. godine se preobratio u katolicizam.

    Vilijam Levi je radio kao model u agenciji Next Models, a kasnije se pojavio u dva rijaliti šoua, koje je emitovao Telemundo. Debitovao je na španskom jeziku na kanalu Univision u seriji Olvidarte Jamas. Kasnije se pojavio u serijama Mi vida eres tu i Acorralada (Ukradena sreća). Televisin producent Karla Estrada mu je dodelila ulogu u seriji Pasion (Strasti). Nakon toga dobija glavnu ulogu u telenoveli Cuidado con el angel (Napušteni anđeo), gde nastupa sa bivšom članicom grupe RBD, Maite Peroni. U Srbiji je serija počela da se emituje početkom 2009. godine. Te godine je snimio seriju Sortilegio (Magična privlačnost) sa bivšom Mis Meksika, Žaklin Brakamontes, koja na srpske ekrane dolazi novembra 2009.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mi vida eres tú (2006- )
    2. Olvidarte Jamás (2006- )
    3. Acorralada (2007–2008)
    4. Pasión (2007- )
    5. Plaza Sésamo (1972– )
    6. Cuidado con el ángel (2008–2009)
    7. Sortilegio (2009–2010)
    8. Mujeres asesinas (2008– )
    9. Jennifer Lopez Feat. Lil Wayne: I'm Into You (2011)
    10. Triunfo del amor (2010- )
    11. Single Ladies (2011– )
    12. La Tempestad (2013– )
    13. The Single Moms Club (2014)
    14. Addicted (2014)
    15. Sharon Leal: Giant (2014)
    16. Premios Juventud (2015)
    17. Cuban Chrome (2015– )
    18. Term Life (2016)
    19. Resident Evil: The Final Chapter (201)
    20. A Change of Heart (2017)
    21. The Veil (2016)
    22. Girls Trip (2017)
    23. Cinderelo (2017)
    24. Killing Sarai
    25. El Fantasma de mi Novia (2018)
    Izmenjeno od: Shane; 30.08.2018 u 20:12.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1