+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Maite Perroni / Maite Peroni

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Maite Perroni / Maite Peroni

    IMDb



    Maite Peroni Beorlegi (šp. Maite Perroni Beorlegui; rođena 9. marta, 1983. Meksiko), nepravilno Majte, meksička je glumica i pevačica. Maite je stekla međunarodnu popularnost kao glumica u telenoveli Rebelde (Buntovnici) i član muzičke grupe RBD. Njena porodica je italijanskog porekla.

    U seriji Buntovnici igrala je ulogu Lupite, devojke iz skromne porodice koja se vrednoćom probija u elitnu školu. Takođe se proslavila serijom Cuidado con el angel (Napušteni anđeo) u kojoj igra glavnu ulogu sa Vilijamom Levijem.

    Maite je jedno vreme bila verena s vođom i pratećim gitaristom grupe RBD Gvidom Larisom.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. La energía de Sonric'slandia (2005– )
    2. Rebelde (2004–2006)
    3. RBD: La familia (2007– )
    4. Cuidado con el ángel (2008–2009)
    5. Mi pecado (2009– )
    6. Mujeres asesinas (2008– )
    7. Triunfo del amor (2010– )
    8. Cachito de cielo (2012– )
    9. El Arribo de Conrado Sierra (2012)
    10. La Gata (2014– )
    11. Selección canina (2015)
    12. Un gallo con muchos huevos (2015)
    13. Antes muerta que Lichita (2015–2016)

    Izmenjeno od: Shane; 30.08.2018 u 20:11.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:52.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1