+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Gabriela Spanic / Gabriela Spanik

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Gabriela Spanic / Gabriela Spanik

    IMDb



    Gabrijela Elena „Gabi“ Spanik Utrera (šp. Gabriela Elena "Gaby" Spanic Utrera; Ortiz, 10. decembar 1973) venecuelanska je glumica. Sestra je blizanka manekenke i glumice Danijele Spanik. Gabrijelin otac je Hrvat koji se 1947. sa roditeljima doselio u Venecuelu, dok joj je majka Venecuelanka.
    Karijeru je započela kao Mis Gvarika na izboru za Mis Venecuele. Upisala je studije psihologije, ali se ubrzo počela baviti glumom. Podstrek karijeri su bile glavne uloge u venecuelanskim telenovelama. Polovinom 90-ih udala se za Migela de Leona, da bi se nakon nekoliko godina razvela.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mundo de fieras (1991– )
    2. La loba herida (1992– )
    3. Divina obsesión (1992– )
    4. Rosangelica (1993– )
    5. Morena Clara (1994– )
    6. María Celeste (1994– )
    7. Como tú, ninguna (1994– )
    8. Quirpa de tres mujeres (1996– )
    9. Todo por tu amor (1996–1997)
    10. Más allá de la usurpadora (1998)
    11. La usurpadora (1998– )
    12. Por tu amor (1999– )
    13. La intrusa (2001– )
    14. La Venganza (2002– )
    15. Prisionera (2004– )
    16. Tierra de Pasiones (2006– )
    17. Decisiones (2005–2008)
    18. Soy tu dueña (2010– )
    19. Emperatriz (2011– )
    20. La Otra Cara del Alma (2012– )
    21. Siempre Tuya Acapulco (2014– )

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:06.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:00.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1