+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.122
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.030
    Pohvaljen 12.522 puta u 3.019 postova
    Moć reputacije
    337

    Patricia Manterola / Patrisija Manterola

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Patricia Manterola / Patrisija Manterola

    IMDb



    Bertha Patricia Manterola Carrión (23. travnja 1972)[1][2][3][4] je meksička pjevačica, glumica i model.

    Patricia Manterola Carrión je rođena u obitelji Jorgea Manterole Fernándeza i Maríje Dolores Carrión. Ima brata Jorgea koji je 11 mjeseci stariji od nje i sestru Michelle koja je od nje mlađa osam godina. 17. travnja 1999. godine Paty se udala za glumca i pjevača Xaviera Ortiza, bivšeg člana grupe Garibaldi. Razveli su se 2005. godine.

    Nakon završene srednje škole, Paty je studirala ples i pjevanje na glazbenoj akademiji "Instituto Miguel Angel" gdje je čak bila i vođa zbora. Još u djetinjstvu, pokazala je interes i za kazalište, te je tako odigrala glavnu ulogu u komičnom mjuziklu "Anita, siroče". U dobi od 12 godina bila je članica festivala "Juguemos a Cantar" gdje je sudjelovala s bratom Jorgeom i dvoje prijatelja. Nakon uspjeha na festivalu, snimila je CD s pjesmama s kojima je nastupala. Nakon par uspješnih gaža, Manterola je 1989. zapela za oko meksičkom producentu Luisu de Llanu koji ju je nakon audicije pozvao da se pridruži glazbenoj skupini Garibaldi.

    1995. godine Patricia je dobila prvu ulogu protagonistice u telenoveli Jose Alberta Castra "Acapulco, dušom i tijelom". Nakon uspjeha telenovele, izdala je novi CD "Niña Bonita" (Lijepa djevojka). 1997. i 1998. vratila se u svijet telenovela ulogom u "Gente bien". Nakon te uloge, napravila je pauzu od televizije i u potpunosti se posvetila glazbi i kazalištu. Telenovelama se vraća 2004. godine u "Ljubav na kocki" gdje je tumačila lik energične žene Julije Montaño. Partner u toj telenoveli joj je bio argentinski glumac Juan Soler. Nakon te uloge, pojavila se u epizodnim ulogama u telenovelama "Ružna ljepotica" i "Opijeni ljubavlju". 2009. godine nastupa u filmu "Savršena igra", a 2010. u 2. sezoni kolumbijske TV serije "Kartel".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Papá soltero (1987– )
    2. Alcanzar una estrella II (1991– )
    3. Dónde quedó la bolita (1993)
    4. Acapulco, cuerpo y alma (1995– )
    5. Mujer, casos de la vida real (1985– )
    6. Gente bien (1997– )
    7. The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (2000)
    8. Hyôryû-gai (2000)
    9. Ángeles (1999– )
    10. Carman: The Champion (2001)
    11. Arli$$ (1996–2002)
    12. Great Performances (1971– )
    13. Acapulco fest 2004 (2004– )
    14. Apuesta por un amor (2004–2005)
    15. La fea más bella (2006– )
    16. Premio lo Nuestro a la música latina 2006 (2006)
    17. Ugly Betty (2006–2010)
    18. Mi novia está... de madre! (2007)
    19. Destilando amor (2007– )
    20. El show de los sueños: Sangre de mi sangre (2008– )
    21. The Perfect Game (2009)
    22. El cartel 2 - La guerra total (2010– )
    23. Gritos de muerte y libertad (2010– )
    24. The King Hector Lavoe (2011)

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 16:08.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:17.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1