+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Brendan Hines / Brendan Hajns

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Brendan Hines / Brendan Hajns

    IMDb



    Brendan Hines (rođen 28. decembra 1976. godine u Baltimore, Maryland) je američki glumac, pjevač i tekstopisac. On je imao niz manjih televizijskih uloga,a njegov najveći uspeh je Eli Loker u seriji Lie To Me (Laži me). On je također imao vodeće uloge u nekoliko nezavisnih filmova.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Delivery (1998)
    2. Ordinary Sinner (2001)
    3. True Dreams (2002)
    4. Angel (1999–2004)
    5. Love, Inc. (2005–2006)
    6. Just (2006)
    7. Without a Trace (2002–2009)
    8. If You Lived Here, You'd Be Home Now (2006)
    9. The Untitled Rob Roy Thomas Project (2007)
    10. Heavy Petting (2007)
    11. Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008–2009)
    12. The Middleman (2008)
    13. Mike Birbiglia's Secret Public Journal (2008)
    14. Deep in the Valley (2009)
    15. Lie to Me (2009–2011)
    16. Castle (2009– )
    17. Body of Proof (2011–2013)
    18. Scandal (2012– )
    19. Covert Affairs (2010–2014)
    20. The Mob Doctor (2012–2013)
    21. A Show of Brendan Hines (2012)
    22. Murder in Manhattan (2013)
    23. Beauty and the Beast (2012– )
    24. Bitter Orange (2013)
    25. Betrayal (2013–2014)
    26. Suits (2011– )
    27. Scorpion (2014– )
    28. No Way Jose (2015)
    Izmenjeno od: Мрвица; 07.02.2018 u 18:48.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 16:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1