+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Monica Raymund / Monika Rejmand

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Monica Raymund / Monika Rejmand

    IMDb



    Monica Raymund (rođena 26. jula 1986. godine) je američka glumica najpoznatija po svojim televizijskim ulogama kao Ria Torres u seriji Lie To Me (Laži me), Dana Lodge u seriji The Good Wife i Gabriela Dawson u Chicago Fire.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Fighter (2007)
    2. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    3. Love? Pain (2008)
    4. Lie to Me (2009–2011)
    5. Blue Bloods (2010– )
    6. Arbitrage (2012)
    7. The Good Wife (2009– )
    8. Fifty Grades of Shay (2012)
    9. Brahmin Bulls (2013)
    10. Happy Baby (2014)
    11. Chicago Fire: I Am a Firefighter (2014– )
    12. Chicago Med (2015– )
    13. Chicago P.D. (2014– )
    14. Chicago Fire (2012– )
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 21:52.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:48.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1