+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Kit Harington / Kit Harington

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Kit Harington / Kit Harington

    IMDb



    Kit Harington Rođen 26. decembra 1986. u Vorčesteru u Velikoj Britanija. Harington je javnosti "zapeo" za oko kao Albert u predstavi "War Horse", na Vest Endu u Londonu. Trenutno glumi lik Džona Snežnog u napetom HBO-ovom serijalu "Igra prestola". Ta uloga mu je donela nominacije za nagrade "Saturn" i "Guild".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Silent Hill: Revelation 3D (2012)
    2. Pompeii (2014)
    3. How to Train Your Dragon 2 (2014)
    4. Testament of Youth (2014)
    5. Game of Thrones: A Telltale Games Series (2014)
    6. Seventh Son (2014)
    7. 7 Days in Hell (2015)
    8. Spooks: The Greater Good (2015)
    9. Game of Thrones (2011– )
    10. The Death and Life of John F. Donovan (2016)
    11. Brimstone (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 13.05.2018 u 10:58.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 01:00.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1