+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Peter Dinklage / Piter Dinklidž

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Peter Dinklage / Piter Dinklidž

    IMDb



    Piter Dinklidž (engl. Peter Dinklage) je rođen u Moristaunu ( Nju Džerzi, SAD ), 11. juna 1969. Poznat je kao američki filmski, televizijski i pozorišni glumac. Diplomirao je dramu 1991. na Benington Koledžu, i započeo je karijeru radom u pozorištu. Prvu svoju filmsku ulogu je odigrao 1995. u filmu „Živeći u zaboravu” (engl. Living in Oblivion). 2011.godine je dobio ulogu Tiriona Lanistera u HBO seriji „Igra prestola” , zasnovanoj na serijalu romana „Pesma leda i vatre” Džordža R.R. Martina. Za ovu ulogu je osvojio nagradu Emi za najboljeg sporednog glumca 2011. godine , a takođe je dobio i Zlatni globus, u kategoriji najboljeg sporednog glumca u seriji, mini-seriji ili televizijskom filmu takode 2011. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Shadows and Fog (1991)
    2. Living in Oblivion (1995)
    3. The State's 43rd Annual All-Star Halloween Special (1995)
    4. Seinfeld (1989–1998)
    5. Bullet (1996)
    6. Safe Men (1998)
    7. Pigeonholed (1999)
    8. The $treet (2000–2001)
    9. Oz (1997–2003)
    10. Never Again (2001)
    11. Human Nature (2001)
    12. 13 Moons (2002)
    13. Third Watch (1999–2005)
    14. Just a Kiss (2002)
    15. The Station Agent (2003)
    16. Tiptoes (2003)
    17. Elf (2003)
    18. Surviving Eden (2004)
    19. 89 Seconds at Alcázar (2004)
    20. Jail Bait (2004)
    21. I'm with Her (2003–2004)
    22. Life As We Know It (2004–2005)
    23. The Baxter (2005)
    24. Testing Bob (2005)
    25. Escape Artists (2005)
    26. Lassie (2005)
    27. Fortunes (2005)
    28. Ultra (2006)
    29. The Limbo Room (2006)
    30. Threshold (2005– )
    31. Find Me Guilty (2006)
    32. Little Fugitive (2006)
    33. Penelope (2006)
    34. Nip/Tuck (2003–2010)
    35. Ascension Day (2007)
    36. Death at a Funeral (2007)
    37. Underdog (2007)
    38. The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)
    39. The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)
    40. 30 Rock (2006–2013)
    41. Saint John of Las Vegas (2009)
    42. Death at a Funeral (2010)
    43. I Love You Too (2010)
    44. The Last Rites of Ransom Pride (2010)
    45. Pete Smalls Is Dead (2010)
    46. A Little Bit of Heaven (2011)
    47. Scrat's Continental Crack-Up: Part 2 (2011)
    48. Ice Age: Continental Drift (2012)
    49. Ice Age: Continental Drift - Arctic Games (2012)
    50. Saturday Night Live (1975– )
    51. A Case of You (2013)
    52. Sesame Street (1969– )
    53. Knights of Badassdom (2013)
    54. Low Down (2014)
    55. X-Men: Days of Future Past (2014)
    56. The Angriest Man in Brooklyn (2014)
    57. Destiny (2014)
    58. Game of Thrones: A Telltale Games Series (2014)
    59. Taxi (2015)
    60. Pixels (2015)
    61. The Boss (2016)
    62. The Angry Birds Movie (2016)
    63. Rememory (2017)
    64. La vida nuestra (2017)
    65. Game of Thrones (2011– )
    66. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)
    67. Three Christs (2017)
    68. The David S. Pumpkins Halloween Special (2017)
    69. I Think We're Alone Now (2018)
    70. Avengers: Infinity War (2018)
    71. My Dinner with Hervé (2018)
    72. The Angry Birds Movie 2 (2019)
    73. The Thicket
    74. The Dwarf


    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 16:24.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 17:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1