+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Laura Haddock / Lora Hedok

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Laura Haddock / Lora Hedok

    IMDb



    Laura Jane Haddock (rođena 28. novembra 1985.godine) je engleski glumica, poznata po portretirajući Kacie Carter u seriji Honest, Bethan u The Colour of Magic, Natasha je u Monday Monday, Sam u How Not to Live Your Life i Alison u filmu The Inbetweeners Movie.
    2013 godine dobija ulogu Lucrezia Donati u seriji Da Vinci's Demons (Da Vinčijevi demoni).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. My Family (2000–2011)
    2. Comedy Showcase (2007– )
    3. Honest (2008– )
    4. The Palace (2008– )
    5. The Colour of Magic (2008– )
    6. Agatha Christie's Marple (2004– )
    7. Monday Monday (2009– )
    8. Captain America: The First Avenger (2011)
    9. The Inbetweeners Movie (2011)
    10. Strike Back (2010– )
    11. Rage of the Yeti (2011)
    12. How Not to Live Your Life (2007– )
    13. Upstairs Downstairs (2010–2012)
    14. Missing (2012)
    15. Storage 24 (2012)
    16. House Cocktail (2012)
    17. Electric Cinema: How to Behave (2012)
    18. Hardwire (2013)
    19. Dancing on the Edge (2013– )
    20. History Is a Lie: The Real Da Vinci? (2013)
    21. Goldfish (2013)
    22. For Life (2013)
    23. Guardians of the Galaxy (2014)
    24. A Wonderful Christmas Time (2014)
    25. Ripper Street (2012– )
    26. SuperBob (2015)
    27. Da Vinci's Demons (2013–2015)
    28. Luther (2010–2015)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 19:37.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 22:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1